Fashion

Zo scoor je dus een betaalbare & mooie correctiebril

Een mooie correctiebril vinden die ook nog eens betaalbaar is, blijft vaak lastige zoektocht. Hij moet bij de vorm van je gezicht passen, volgens de laatste trends zijn en ook nog eens een leuk prijskaartje hebben. Hmmm we zien je al denken: succes 😉 Daar kunnen Girlscene's Danique en Renée over meepraten. Wist je dat je nu ook een betaalbare, trendy én mooie correctiebril kan scoren? Wisten we dat maar eerder…

We zijn in ieder geval blij dat mensen met trots hun bril dragen! Tegenwoordig is je outfit niet compleet zonder deze fashion accessoire. Ja, onze kasten puilen uit met schoenen en kleding, maar wat sieraden en een bril maken je look vaak af. Daarom kopen we maar al te graag ieder jaar een nieuw montuur. Alleen is er één probleempje… Veel mensen denken dat zo'n correctiebril heel duur is, maar de brillen van bijvoorbeeld Vogue zijn in onze ogen hartstikke betaalbaar. En in de maand juni en juli scoor je voor nog minder geld een mooie bril bij dit fashionable brillenmerk. 

En wel bij Vogue! Daar heb je al een bril vanaf €149, en dat is inclusief glazen. Bovendien krijg je ook nog eens een gratis Schwarzkopf ULTÎME beautypakket cadeau bij je aankoop en laat dat nu net iets zijn waar je een beautyliefhebber zoals Renée blij mee maakt. 😉 

We hebben campagnebeelden gezien en heel eerlijk… Als de Vogue correctiebrillen voor Adriana Lima goed genoeg zijn, dan is dat voor ons zeker ook. Dit zijn onze favorieten:


Wil je ook zo'n mooie Vogue bril zoals Adriana Lima? Loop dan in juni en/of juli de Vogue winkel in en vraag naar de zomerpromotie. Klik hier voor het dichtstbijzijnde filiaal en meer informatie.


Bij aankoop van een bril krijg je Schwarzkopf ULTÎME Omega Repair shampoo, Schwarzkopf ULTÎME Biotin+ Volume Soufflé en Schwarzkopf ULTÎME Crystal Shine Finishing Oil om je look helemaal af te maken.

Draag jij een bril? Welk model is jouw favoriet?

Must reads 👀