News

Gossip Girl(scene) week 22

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Katy Perry verzamelt dirt over Taylor Swift om een wraaknummer te schrijven, Kylie Jenner over haar zwangerschapsgeruchten, Blake Lively showt eerste kledingstukken uit eigen ontworpen collectie en zijn Selena Gomez en Justin Bieber nou weer bij elkaar of niet? 

Als we de kans zouden hebben om BFF's met Taylor Swift of Katy Perry te zijn dan zouden we geen moment twijfelen: natuurlijk willen we dat! De zangeressen lijken twee van de meest sympathieke mensen in Hollywood te zijn (als we de roddelbladen mogen geloven zijn sympathieke sterren zeldzaam), daarom is het extra vreemd dat Miss Swift en Miss Perry verwikkeld zijn in een catfight. Er wordt gefluisterd dat Taylor's nummer 'Bad Blood' over Katy gaat en dat is geen compliment. Volgens de nieuwste geruchten wil Katy wraak en daarvoor heeft ze een sterk wapen: John Mayer. Volgens insiders is de brunette op aanraden van John niet naar de Billboard Music Awards gegaan, omdat Taylor daar 'Bad Blood' heeft gelanceerd en de camera's dan op haar gericht zouden zijn. Ook is John bereid om persoonlijke verhalen van zijn ex Taylor te vertellen aan Katy, zodat ook Katy een diss track over haar vijand kan maken. Is het heel erg dat we stiekem wel benieuwd zijn naar Katy's nummer over Taylor? 

Ons hart maakte even een sprongetje toen we lazen dat Selena Gomez en Justin Bieber misschien terug bij elkaar zouden zijn. Er is namelijk een filmpje opgedoken waarin te zien is dat Jelena het heel leuk heeft met elkaar. Maar helaas… een insider laat weten dat ze GEEN relatie hebben. Wel vertelt de insider dat het eindelijk niet meer awkward is tussen de twee: "Ze zijn elkaar per ongeluk tegengekomen en voor het eerst was het niet ongemakkelijk. Ze gaan nu vriendschappelijk met elkaar om, maar het betekende niks". Ahhh, jammer! 

Als je fan bent van de kledingstijl van Kendall en Kylie Jenner, dan val je met de neus in de boter! De Jenner zusjes hebben een collectie ontworpen voor Topshop. Wat voor kleding en accessoires ze precies hebben ontworpen weten we nog niet, maar wij gokken dat crop tops en kokerrokken in de collectie zitten ;-). Schrijf 3 juni maar groot in je agenda, want dat is de datum wanneer de collectie gelanceerd wordt. Eén ding is zeker: we gaan fashionable de zomer in! Lees er hier meer over.

Het staat op de voorkant van een Amerikaans roddelblad en verschillende websites hebben de kop gebruikt: Kylie Jenner is in verwachting. De 17-jarige realityster zou een kindje krijgen met rapper Tyga. Na verschillende roddels vond Kylie het wel mooi geweest. Op Twitter laat ze voor eens en voor altijd weten dat er niks van waar is! "Er zijn mensen die denken dat ik op dit moment acht maanden in verwachting ben… het lijkt mij duidelijk, ik ben niet in verwachting". Tja, aan haar recente Instagram-kiekjes kunnen we ook al duidelijk zien dat er geen kindje in haar buik groeit… 

 

Blake Lively is van alle markten thuis. Ze is niet alleen een acteertalent en oprichtster van de succesvolle website, maar vanaf nu ook modeontwerpster! De duizendpoot laat haar ontworpen kleding zien op haar Instagram-account. Blake's collectie is een samenwerking met Amour Vert en het is te koop via haar website Perserve. De kleding is gemaakt van duurzame materialen en daar hangt dan ook een flink prijskaartje aan. Voor de bovenste jurk betaal je omgerekend €210. Als we het geld hadden dan zouden we zéker in een Blake Lively ontwerp willen lopen… 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron