Fashion

Musthave sunnies voor een fijn prijsje

Droom jij al een tijdje van de waanzinnige musthave zonnebril van het moment de So Real Sunnies, IWantThatMusthave heeft de oplossing. Stop met het wegdromen tijdens het bekijken van de Instagram foto's van jou favoriete modeblogger, bloggers of celebs en onderneem actie;).

Sinds vandaag zijn de So Real Sunnies verkrijgbaar in de webshop van IWantThatMusthave. Dit is de musthave voor de zomer! Deze zonnebrillen zijn al gespot bij verschillende celebrities en bloggers. Twijfel niet langer en bestel hem voor maar €9,95! De zonnebril is verkrijgbaar in vier kleuren: Blue, Black, Brown en Transparant. Voor ieder wat wils!

Helaas hebben wij niet zo'n geldboom als de celebrity's en moeten wij op de kleintjes letten;) Daarom biedt IWantThatMusthave de scherpste prijs garantie. Zodat iedereen kan genieten van deze fashionable sunnies :).

Kleine prijsvergelijking:
Dior So Real Sunnies €410,-
IWTM So Real Sunnies €9,95

Door je Oh So Real zonnebril bij IWantThatMusthave aan te schaffen bespaar je €400,05!! Stel je eens voor wat je hier allemaal mee kan doen! Ga nu naar de website www.iwantthatmusthave.nl en bestel snel een van je favoriete Oh So Real Sunnies.

So Real Sunnies – Blue €9,95 
So Real Sunnies – Black €9,95
So Real Sunnies – Brown €9,95
So Real Sunnies – Transparant €9,95

Must reads 👀