News

Facebooktrend: Flauwe evenementen bezoeken

Waarschijnlijk zit jij, net zoals de rest van Nederland, ook dagelijks op Facebook. Altijd leuk om te zien waar je vrienden mee bezig zijn, maar de laatste tijd verschijnen er wel héél erg veel aparte evenementen op Facebook. Flauwe grappenmakers hebben de evenementen massaal overgenomen en publiceren tientallen onnozele evenementen per dag. Wij hebben de meest hilarische evenementen op Facebook voor je verzameld.

De Facebooktrend begon op de Facebookpagina van de Huishoudbeurs. Geen huisvrouwen die wilden weten waar je de gratis wasverzachter kon scoren, maar jongeren die wilde weten waar DJ Paul Voornuis en Dreft Punk draaiden. Natuurlijk werd er ook gewaarschuwd voor gevaarlijke vaatwaspillen.

Na de Huishoudbeurs was het nog niet afgelopen met de grappige evenementen. Ikea raakte even in paniek toen duizenden mensen aanwezig zouden zijn bij 'Verstoppertje spelen in Ikea'. Dat was nog maar het begin, want inmiddels stromen de aanmeldingen voor het 'WK Shetlandpony smijten' binnen, maar let wel op dat je je eigen pony moet meenemen.

Ook het 'WK poortjes springen' op het Centraal Station in Rotterdam heeft inmiddels al 26.000 aanmeldingen. De NS kon er iets minder hard om lachen en maakte met een grap duidelijk dat alle 'poortjesspringers' gewoon een boete kunnen verwachten.

Het lijkt wel alsof de Facebookevenementen elke dag creatiever worden. Het 'EK Linkshandig diepzee knikkeren' heeft namelijk al zo'n 50.000 aanmeldingen en vergeet ook 16 augustus niet in je agenda te zetten, want dan is het 'Gooi hagelslag naar roodharigen dag' in Papua New Guinea.

Ben jij al voor een hilarisch Facebookevenemten uitgenodigd? Of zie jij er de lol niet zo van in?

Must reads 👀