Beauty

Unboxing Beautybox

Nieuwe maand, nieuwe Beautybox! Deze keer staat de Beautybox van mei op het programma en zoals altijd is 'ie weer gevuld met vijf goodies die goed passen bij deze tijd van het jaar. Girlscene heeft zoals iedere maand de box weer uitgepakt en op de foto gezet. Wat kun je verwachten? Onder andere Thierry Mugler, Greenland en Ziaja. Kijk maar mee.

Beautybox mei:
– Greenland Raspberry Bodyscrub
– Thierry Mugler Angel eau de toilette
– Ziaja Sun Lotion SPF 20
– Ziaja After Sun
– Coolcos Lipstick


Greenland Raspberry Bodyscrub
€5,99

We hebben de eerste warmere dagen er op zitten dus dat betekent dat we weer aan onze tan kunnen werken. Daarvoor is het wel belangrijk om je lichaam te scrubben zodat je egaal bruin wordt. Lees hier meer over hoe je je huid voorbereid op de zon. 


Thierry Mugler Angel eau de toilette
€65 (40 ml)

Een populaire geur is Angel van Thierry Mugler, dus als je die nog nooit hebt geroken is dit een mooie kans om kennis te maken! Wat fijn is van Thierry Mugler parfums is dat je de verpakking na kunt vullen. De sample op de foto is niet navulbaar. 😉


Ziaja Sun Lotion SPF 20
€5,99

Als je voor het eerst in bikini stapt is het aan te raden om je huid goed in te smeren met zonnebrandcrème. Deze fullsize fles van Ziaja komt dus goed van pas! De Sun Lotion is water-resistant, dus het krijgt meteen al een duimpje omhoog van ons.


Ziaja After Sun
€8,99

Na het zonnen vindt de huid het fijn als je het insmeert met after sun voor de nodige hydratatie. After sun is onmisbaar als je verbrand bent, maar ook als je een mooie kleur hebt opgebouwd is dit een fijn product om te gebruiken!


Coolcos Lipstick in 06
€7,95

Dit is een leuk product! Coolcos is een Deens merk dat de Girlscene redactie nog niet kende, maar blijkbaar maken ze mooie lipsticks. In de Beautybox vind je de longlasting variant. Wij ontvingen een mooie frambooskleur. 


Greenland Handcream
Deze maand krijg je ook een extraatje: twee samples van Greenland handcream in de heerlijke geuren in cottonflower & white lotus en french lavender & rosemary. Handig voor op reis!

Klik hier om de Beautybox te bestellen voor €14,95 inclusief verzendkosten.

Wat vind jij van de Beautybox mei producten?