News

Vrouw geeft €35.000 (!) uit aan haar hondjes

Gisteren schreef Girlscene nog over een puppy en een kitten die in de steek zijn gelaten en vandaag hebben we het tegenovergestelde nieuws daarvan. Eén vrouw is zo gek op haar hondjes dat ze er maar liefst €35.000 aan uitgeeft. Wow! Haar 9 honden hebben alles wat ze maar kunnen wensen, zoals een zwembad, bed en outfits. En dat ziet er ongeveer zo uit…

De 23-jarige Britse verpleegster Abbie Sisson heeft het er allemaal voor over. Je kunt wel stellen dat ze nogal toegewijd is als het op haar hondjes aan komt. Ze heeft in totaal acht Chihuahua's en een Pomeranian hondje die niets te klagen hebben. Zelf beweert Abbie dat ze inmiddels minstens €35.000 aan de honden heeft uitgegeven, maar daar krijgen de beestjes wel onder andere een hemelbed, zwembad en outfits voor terug. Oh, en ze hebben meer dan genoeg speeltjes, vliegen de hele wereld over en beginnen binnenkort met zwemles.

Nu denk je misschien wel: is die vrouw gek geworden? Maar aan de andere kant is het ook niet heel aardig als je je hier over opwindt… Vijf van de negen honden heeft Abbie gered waarna zij hen goed moest verzorgen om ze weer gezond te krijgen. En dat is beter dan honden aan hun lot overlaten toch? Aan het Instagram account van de honden te zien zijn er in ieder geval genoeg mensen die het allemaal kunnen waarderen. Het account TooSmallForTeaCups heeft bijna 31.000 volgers, waaronder Paris Hilton, Lindsay Lohan en Charlotte Crosby (Geordie Shore). Indrukwekkend!


 

Wat vind jij ervan dat iemand €35.000 aan honden uitgeeft? Wat zou jij met dat geld doen?

Bron
Beeld: Instagram