Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Beyoncé en Nicole Scherzinger, tot Kendall Jenner en Eva Longoria. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

BeyoncéQueen B. wordt steeds vaker en public gespot. Terwijl iedereen feest viert in Cannes, is Beyoncé hard aan het werk in de studio. Beyoncé verlaat haar studio in New York in een kleurige outfit. Het roze leren broekje is van Dsquared2 en de oranje top met opengewerkte mouwtjes van Cushnie et Ochs.

Alessandra AmbrosioVoor Alessandra Ambrosio geen sterallures. Als ze zin in koffie heeft, gaat ze gewoon zelf op pad. Alessandra draagt zoals gewoonlijk een stylish outfit. De jeans zijn van Koral, de poncho van Maje en de schoenen en tas van Saint Laurent.

Eva LongoriaEva vermaakte zich prima in Cannes en switchte elke dag minimaal 3 keer van outfit. Tijdens een bezoekje aan de stad droeg Eva een nude jurkje van Goldsmith & Klein en peeptoes van Tamara Mellon.

RihannaRiri is het ultieme voorbeeld van een vrouw die draagt wat ze wil en waar ze zich prettig in voelt. Deze foto lijkt een throwback naar de 'Man Down' tijd, maar Rihanna vond het gewoon weer eens tijd voor iets anders. Rihanna is van top tot teen gehuld in Puma en draagt er een zonnebril van Chanel bij.

Nicole ScherzingerNicole komt in zomerse sferen aan op het vliegveld van Nice. Drie keer raden waar Nicole naartoe gaat? Cannes. Nicole draagt een gestreepte lange jurk, chunky zilveren slippers en een grote zomerse hoed. 

Vanessa HudgensVanessa kon helaas niet afreizen naar Cannes vanwege haar theatershows, maar dat betekent niet dat Vanessa vergeten wordt. Vanessa blijft bij haar vertrouwde maar super leuke stijltje. Ze draagt een broekrok van Marissa Webb, zilveren slippers van Sol, een topje van Free People en een geweldige hoed van Orka Mesica.

Doutzen KroesDoutzen Kroes had het even moeilijk in Cannes, omdat ze haar kinderen zo erg miste. Gelukkig was er niet veel tijd om verdrietig te zijn, want Doutzen is in Cannes gewoon aan het werk voor L'Oréal. Doutzen geniet van een vrije middag in een high waisted shortje met een crop top, brogues en een losvallend vestje.

Mary J. BligeWe horen niet zo veel meer van Mary J. Blige, maar ze is nog steeds hard aan het werk. Ze is inmiddels bezig met haar laatste album en ze is veel in de sportschool te vinden. Mary J. Blige geniet van een verkoelend drankje en showt haar benen in een denim short gecombineerd met wedges. Wij weten nog niet helemaal wat we van Mary's pet vinden bij deze outfit…

Kendall JennerNatuurlijk is Kendall Jenner ook in Cannes te vinden, net zoals de rest van al haar besties. Kendall geniet met vriendinnetje Cara van het lekkere weer en bezoeken de stad. Kendall draagt een bijzondere rok van Sally LaPointe, een topje van Phillip Lim en hakken van Sophia Webster. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: GettyImages

Must reads 👀