Celebs

Dit is de échte reden waarom Zayn One Direction verliet

We kunnen nauwelijks beseffen dat Zayn Malik echt geen deel meer uitmaakt van One Direction. Fans waren zo verrast en geschokt door het nieuws dat er zelfs een paar fanatieke fans waren die zichzelf begonnen te snijden, en de foto's deelden met de hashtag #cut4zayn. Er gingen talloze roddels rond over de reden van het vertrek van Zayn, maar vandaag werd de echte reden rondom Zayn's vertrek bekend.

Niet alleen de fans rouwden omdat Zayn One Direction verliet, ook de overige leden konden hun tranen niet bedwingen. Een maand geleden barstte Harry Styles op het podium in tranen uit, omdat hij het net zo jammer als de fans vond, dat ze zonder Zayn doorgingen.

Het was nog steeds niet helemaal duidelijk waaom Zayn de groep verliet, er werd gezegd dat er een ruzie zou zijn, maar later gaf hij toe dat hij rust in zijn leven wilde en dat One Direction te veel voor hem werd.

 

oui

Een foto die is geplaatst door niazkilam (@zaynmalik) op

Vandaag werd bekend dat Zayn nog een andere reden had om One Direction te verlaten. Ex-collega Liam Payne vertelde de radiozender Capital FM vandaag het volgende: 'He simply wanted to spend more time with his misses'. Kortom; Zayn verliet One Direction, omdat hij meer tijd met zijn verloofde Perrie Edwards wilde doorbrengen en zolang hij deel uitmaakte van One Direction, had hij daar de tijd niet voor.

Ben jij al over het vertrek van Zayn Malik heen? Wat vind jij ervan dat hij One Direction verliet voor zijn vriendin?

Bron, Bron

Beeld: GettyImages