Lifestyle

16 Strand struggles die elk meisje herkent

Eindelijk, de zomer is begonnen dus we kunnen massaal richting het strand. Maar vaak is het niet zo romantisch als we in gedachte hadden. Je komt zand tegen op plekken waar je het liever niet ziet, echt comfortabel voel je je nog niet in bikini na een jaar bedekt te zijn geweest en laten we helemaal niet praten over de totale scheerbeurt die nodig is om er een beetje toonbaar uit te zien.

1. Je maag draait zich even om als je dat eerste beruchte berichtje binnenkrijgt 'Zullen we morgen naar het strand gaan?'.


Bron

2. Ongesteld zijn en naar het strand gaan lijkt meer op mission impossible, je kunt geen moment ontspannen, want elke seconde kan het beruchte touwtje tevoorschijn komen.

3. Minimaal een dag van tevoren heb je elke bikini gepast. Je twijfelt zelfs nog even of je een nieuwe bikini moet kopen voor de gelegenheid.

4. Natuurlijk moet de grote scheerbeurt ook gebeuren. Aangezien je deze keer geen stukje kan vergeten, ga je met uiterste precisie aan de slag. Het mag misschien dan even duren, maar het is het waard.

5. Achteraf had je je beter een dag eerder kunnen scheren, aangezien zout water en net geschoren benen en niet te vergeten: een net geschoren bikinilijn, niet zo'n goede combinatie zijn. 

6. Je hebt de hele dag last van zand op plekken waar het niet zou moeten zitten.


Bron

7. Zwemmen met golven blijft een probleem. De kans dat je een deel van je bikini verliest is te groot, dus één bezoekje aan het water is voor jou voldoende.

8. Hoewel je je stiekem in het water toch wel iets comfortabeler voelt dan op het strand. Eenmaal in het water, kom je er liever niet meer uit.

9. Je begint spontaan nog meer te eten bij het idee dat je morgen in bikini moet. 

10. Bij thuiskomst kun je je niet meer bewegen. Je had misschien toch een beetje zonnebrandcrème moeten dragen.


Bron

11. Een drankje op het strand klinkt verleidelijk, maar na een slokje wijn voelt het alsof je net een krat bier hebt leeggedronken. De combinatie zon en drank is nou eenmaal niet zo'n succes.

12. Je kan het niet laten om iedereen die langsloopt te bekritiseren. En als jij langs anderen loopt, voel je je dood ongemakkelijk. 

13. Het Nederlandse strand is toch altijd een kleine tegenvaller. Geen helder blauw water en palmbomen te bekennen.

14. Het moment dat je in de zee iets tegen je been voelt besluit jij dat je nooit, maar dan ook nooit meer in zee gaat.


Bron

15. Je krijgt vroeg of laat een zandkorrel of zeewater in je oog, wat meer voelt alsof er zoutzuur in je oog komt.

16. Je voelt de constante angst om ondergescheten te worden door een meeuw.

Wat is jouw ultieme strand struggle?

Must reads 👀