Fashion

Monday Musthave: Suède Fringe Jacket

Omdat de zoektocht naar een mooie look-a-like uren kan duren, selecteert online fashion finder FindMyMusthave iedere maandag een musthave item voor ons, inclusief budgetvriendelijke opties. Deze week is het de beurt aan het jasje dat iedere fashion blogger in haar garderobe heeft hangen dit seizoen: een suède fringe jacket.

Toen Karl Lagerfeld zijn modellen de catwalk opstuurde met leren laarzen, cowbowhoeden en ontelbaar veel franjes, was planeet mode verkocht. Bloggers zijn in love met het Wilde Westen en laten zich massaal inspireren. Franjes zijn hot dit seizoen en we vinden ze dan ook overal; aan rokken, tassen, laarzen en onze favoriet: aan het suède jasje.

Hij is rock-n-roll, bohemian en ideaal voor het weer van nu. En niet te vergeten: een fringe jasje is een hele goede keuze voor je festivallook. Hij staat in ieder geval bovenaan onze wishlist! En hoewel de prijzen van suède jasjes vaak de pan uit rijzen, heeft FindMyMusthave gelukkig ook een aantal budgetvriendelijke exemplaren voor jullie gevonden…

suede fringe jacket trend
Beeld: The Blonde Salad, Amlul, Kenzas, Song of Style, Native Fox, Style Lovely

Look-a-like shoppen? FindMyMusthave.nl selecteerde voor ons de mooiste varianten:

suede fringe jacket shoppen

Glamorous Faux Suède Jacket via Asos.com, € 57,53    Pull & Bear Suedette Fringe Jacket via Asos.com, € 54,78

franje jasje trend

The Fringe Jacket via Nelly.com, € 74,95                    Leren jas met franjes via Mango.com, € 129,99

franje gilet shoppen

Gilet rodi via Mango.com, € 29,99                            Vero Moda Fringed Waistcoat via Asos.com, € 61,64

Meer fashion inspiratie zien of ben je op zoek naar een specifiek product? Check dan FindMyMusthave.nl eens! Op deze super handige website heb je namelijk je fashion musthaves in no-time gevonden!