News

Awesome: het eerste Hello Kitty restaurant is geopend!

Het beroemdste cartoon katje ter wereld (o nee, het is een meisje, dat kunnen we nog steeds niet geloven) heeft nu ook haar eigen restaurant! Het restaurant zelf is niet alleen geheel in Hello Kitty-stijl ingericht, maar ook alle gerechten zijn gemaakt in de vorm van Kitty's hoofd. Echt álle gerechten! Je gelooft je ogen nooit als je alle gerechten ziet… hier wil je sowieso eten! 

Hello Kitty is voor jong en oud. Als klein meisje vond je haar leuk, maar nu je ouder bent is ze eigenlijk nog steeds leuk. Of in ieder geval schattig ;-). Dat Hello Kitty populair is onder alle leeftijden bewees de Hello Kitty Con in Los Angeles wel. Deze beurs werd druk bezocht en niet alleen door kleine meisjes! 

Tijd voor een Hello Kitty restaurant dus! Er zijn meerdere restaurants die geïnspireerd zijn door Hello Kitty, maar dit nieuwe restaurant is de eerste met Chinees eten. Bovendien moest alles -van het decor tot het eten- goedgekeurd worden door Sanrio, het Japanse bedrijf dat het merk Hello Kitty bezit. Het kostte anderhalf jaar om het restaurant te openen en nu is het eindelijk gelukt. Met de goedkeuring van Sanrio weet je zeker dat dit een restaurant is voor echte Hello Kitty lovers! 

Alles in het restaurant -van de lampenkappen, tot het bestek en de stoelen- heeft het gezicht van Hello Kitty erop. En ook het eten! Het nieuwe restaurant -Hello Kitty Chinese Cuisine- serveert onder andere dumplings en dim sum. Je eet er niet alleen in stijl, maar ook heel erg lekker! Dat heeft een eetrecensent van CNN bevestigd. En dat zegt de eetrecensent niet alleen omdat het eten er zo leuk uitziet ;-). O, en je kunt er zelfs een Hello Kitty picknick to go halen! 

 

 

 

Mocht je in het Hello Kitty restaurant willen eten, dan moet je een ticket naar Hong Kong boeken. Het restaurant is vanaf 1 juni voor het grote publiek geopend.

Zou jij een hapje willen eten in het Hello Kitty restaurant? Hoop je dat er één geopend wordt in Nederland?

Bron