News

Gossip Girl(scene) week 20

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: De allereerste foto van Blake Lively's dochter James, Taylor Swift strikt zowat elke celeb voor haar nieuwe videoclip, One Direction's eerste (eerlijke!) interview na het vertrek van Zayn en Miley Cyrus flirt met Ariana Grande tijdens een duet. 

Zayn Malik is alweer anderhalve maand geleden uit One Direction gestapt, maar de wond is nog steeds vers. De overgebleven bandleden hebben deze week hun eerste interview gegeven na het vertek van Zayn. Ze waren te gast bij The Late Late Show van James Corden en hierin gaven ze toe dat ze best een beetje boos waren op Zayn. "We waren natuurlijk een beetje boos. We waren verbaasd, maar ik denk dat we allemaal wisten hoe Zayn zich voelde. Je kon het aanvoelen. Buitenstaanders voelden het ook aan. Zayn vond sommige dingen leuk aan het vak, maar sommige dingen vond hij vreselijk. Als je het vak niet leuk vindt dan moet je je hart volgen en daar kun je niks over zeggen. We waren boos in het begin, daarna waren we vooral teleurgesteld", vertelde Liam eerlijk. Natuurlijk kwam ook even de Twitter-ruzie van Zayn en Louis aan bod. Louis gaf toe dat hij sommige dingen niet had moeten schrijven, maar dat het nu weer koek en ei is tussen hem en Zayn. Phew! 

In december is James al geboren, maar ouders Blake Lively en Ryan Reynolds hebben haar zoveel mogelijk uit de spotlights gehouden. Nu brengen ze zelf de allereerste foto van baby James naar buiten. Sort of, want we zien alleen het handje van het meisje. Toch doet deze foto ons al smelten… hoe lief! Al blijven we stiekem benieuwd naar het koppie van James. Misschien kan Blake die foto plaatsen? 😉 

Woohooo, Miley Cyrus en Ariana Grande hebben een duet opgenomen! Ze zongen Don't Dream It's Over van Crowded House en ze hielden het lekker comfy, want hun outfit bestond uit een onesie! Tijdens het duet gebeurde er nog iets geks… sinds Miley heeft onthuld dat ze niet alleen met mannen datet, lijken de remmen los te zijn gegaan. De zangeres flirtte schaamteloos met Ariana en zei dingen als 'Je bent het schattigste muisje dat ik ooit heb gezien'. Miley gaf vervolgens toe dat ze aan het sjansen was met Ariana. Gelukkig kon Ari erom lachen.

Cara Delevingne, Ellie Goulding, Lily Aldridge, Zendaya, Hayley Williams, Gigi Hadid, Hailee Steinfeld, Lena Dunham, Kendrick Lamar, Karlie Kloss, Serayah, Martha Hunt, Jessica Alba. Tja, wie heeft Taylor Swift niét gestrikt voor haar Bad Blood video kun je je beter afvragen. Ze heeft al haar celebrity BFF's opgetrommeld en dat zijn er zeker niet weinig. Maar om wie de zangeres waarschijnlijk het meest stond te trappelen om mee samen te werken? Wij gokken op Ellen Pompeo en Mariska Hargitay, dat zijn namelijk Taylor's idolen! Tay is super fan van Grey's Anatomy en Law & Order, series waar de actrices de hoofdrol in spelen. Haar katten Meredith en Olivia Benson zijn zelfs vernoemd naar de personages uit de series. Doet ze goed, die Taylor! 

Kim Kardashian maakt er geen geheim van dat ze moeite heeft om een broertje of zusje voor North te krijgen. De realityster raakt moeilijk zwanger, in Keeping Up With The Kardashians kan je zien dat ze het daar heel moeilijk mee heeft. Maar volgens de laatste berichten heeft Kim K. heugelijk nieuws! Kimmie zou namelijk twaalf weken zwanger zijn van haar tweede kindje. Mocht je denken 'huh, maar daar zie je helemaal niks van?', dan heeft de anonieme bron daar ook een verklaring voor, de realityster zou namelijk twee corrigerende onderbroeken aan hebben om het te verbergen! We zijn heel benieuwd of we in de volgende Gossip Girlscene kunnen bevestigen of het waar is… 

Sterren zijn altijd fashionably late. Dat blijkt heel letterlijk te zijn, dat heeft Beyoncé bewezen. De superster kwam te laat op het MET gala omdat -jawel- ze een hair emergency had. Ze verscheen met een hoge paardenstaart op het gala, maar de stylisten hadden eerst een ander kapsel in gedachten. Ze besloten het op het laatste moment over een andere boeg te gooien. En hierdoor kwam Beyoncé dus fashionably late, als een echte ster. 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron