Lifestyle

Ontmoet de überschattige kangoeroe kitten

Als we ergens blij van worden, dan is het van kittens. Oké en van chocola.. Maar vooral van kittens. Hoe kleiner, hoe beter. Maar natuurlijk zijn net zoals mensen, ook niet alle kittens perfect. De één is een beetje chubby, de ander is altijd chagrijnig en een ander huppelt rond als een kangoeroe. Ontmoet Kango Roo: een katje dat een beetje raar, maar toch heel schattig is.

Ken je George the human cat nog? George lijkt sprekend op Garfield, alleen is George nog íets chagrijniger. Net zoals Garfield gaat George af en toe ook even op zijn achterpoten staan, en blijft dan minuten voor zich uitstaren. Een uitzondering zou je denken, maar niets is minder waar. De naam zegt het al, maar kitten Kanga Roo staat net zoals George ook liever op zijn achterpoten. Helaas kan kitten Kango er niets aan doen. Kango werd geboren met een afwijking aan zijn voorpoten waardoor hij geen gewicht op zijn voorpoten kan dragen. 


Bron


Bron

Kango werd achtergelaten bij het asiel in San Francisco, normaal gesproken worden katten met een aandoening bijna nooit geadopteerd, maar Kango was één van de eersten die werd opgehaald. Kango woont nu bij een koppel met nog een andere kat en hond.


Bron

Zou jij een kat als Kango Roo adopteren?

Bron, Bron, Bron

Must reads 👀