News

One Direction beveiliging zoekt knappe meisjes voor bandleden

Oei… De laatste tijd staat One Direction helaas niet meer alleen om positieve redenen in het nieuws. Op de Girlscene redactie zijn we net bijgekomen van het feit dat Zayn uit de band is gestapt en nu krijgen we het volgende bericht om onze oren geslingerd. Het schijnt namelijk dat het beveiligingsteam leuke meisjes zoekt voor de jongens zodat ze een leuke tijd hebben.

Met dit soort nieuws is het altijd de vraag of het waar is, zeker als het om de populaire jongens van One Direction gaat. Maar een fan beweert dat ze het volgende heeft meegemaakt en dat de beveiliging heus niet alleen de taak heeft om ervoor te zorgen dat de jongens goed beschermd zijn. Ze schijnen ook 'knappe meisjes zoeken' op hun to-do lijst hebben staan.

Sterker nog, de beveiliging is nogal discreet als het om geheime feestjes met de jongens gaat, zoals het hoort. Het team zoekt volgens Anna (19), een 1D-fan, regelmatig knappe meisjes uit die dan een avondje met de jongens mogen doorbrengen. Ook zij stuurde een foto van zichzelf naar de beveiliging waarna ze werd uitgenodigd voor een feestje. Anna beweert dat de beveiliging vooral meisjes zoekt in clubs om vervolgens hun nummers te vragen zodat ze mogelijk kans maken om wat tijd met de band door te brengen. Het klinkt voor een One Direction fan misschien als muziek in de oren, maar Anna is er achteraf gezien niet heel blij mee en voelt zich nogal naïef…


Ja, Anna is in het One Direction huis vlakbij Melbourne geweest. Of in ieder geval, dat zijn haar woorden. Eerst werd ze samen met vier andere knappe vriendinnen opgehaald bij hun hotel en werd hun telefoon afgenomen. Een selfie met 1D zit er dus niet in. Toen ze eenmaal arriveerden op de plek van bestemming zagen de meiden nog drie meisjes die dezelfde selectieprocedure hadden meegemaakt. Blijkbaar beviel het goed en ging het feest door tot in de late uurtjes. Anna werd later gevraagd om nog 20 meisjes 'aan te leveren'. Zayn, Louis en Niall zouden er dan zijn, dus zoals gevraagd probeerde ze meisjes bij elkaar te zoeken. Anna stuurde 12 foto's door waarna ze te horen kreeg dat het feest niet doorging. Zouden de meisjes niet leuk genoeg zijn volgens de beveiliging of ging het feestje echt niet door?

Mocht je je afvragen waarom de jongens soms gespot worden met onbekende meiden aan hun zijde: dit is de reden, aldus Anna. Na dit verhaal klinkt het aannemelijk dat het misschien wel waar is dat verschillende meiden het bed hebben gedeeld met Zayn en ook Louis, maar er valt niks te bevestigen als er geen bewijs is. Nu is het afwachten wat team One Direction over dit verhaal te zeggen heeft. 

Denk jij dat Anna de waarheid spreekt? Zou jij je foto doorsturen als de beveiliging van One Direction ernaar zou vragen?

Bron en bron

Beeld: Instagram

Must reads 👀