News

DIT is het bewijs dat Jennifer Lawrence en Chris Martin nog samen zijn

Are the or aren't they…? Het grootste mysterie in Hollywood is misschien wel de relatiestatus van Chris Martin en Jennifer Lawrence. Chris wordt zo vaak gespot met ex Gwyneth Paltrow dat iedereen er eigenlijk vanuit ging dat het over en uit is tussen hem en Jen. Maar dat heeft iedereen mis! Dit is het bewijs dat Jennifer en Chris nog steeds samen zijn. 

Als er twee celebs zijn die niks kwijt willen over hun privéleven dan zijn het Jennifer Lawrence en Chris Martin wel. Toch is iedereen geïnteresseerd in hun relatie. Doordat de twee de laatste tijd niet vaak meer werden gespot en een aantal anonieme bronnen vertelden dat de relatie in zwaar weer was, gingen we er een beetje vanuit dat het Jen en Chris verder waren gegaan met hun leven.

Maar dat hebben we mis! Het stel is deze week twee keer samen gespot en dat is zelfs vastgelegd! In het onderstaande filmpje zie je duidelijk dat Jennifer en Chris samen een gebouw verlaten en in een auto stapten. En dat is bijzonder, want er is bijna geen beeldmateriaal van het koppel! De actrice en de zanger waren samen naar een liefdadigheidsevenement voor de slachtoffers in Nepal gegaan en spendeerden de nacht daarna blijkbaar ook samen. 

Watch on YouTube

 

Een insider vertelt aan People Magazine dat het stel inderdaad nog steeds bij elkaar is. "Ze zijn nog nooit zo gelukkig geweest!" onthult de ingewijde. De zanger zou meer zijn best doen voor Jennifer en gaat zelfs regelmatig met haar en haar vriendinnen mee! Ook zou hij romantisch en attent zijn, hij geeft Jennifer het gevoel dat ze mooi is. "Ondanks hun drukke agenda's hopen ze binnenkort samen op vakantie te gaan", aldus de ingewijde. 

Wat vind jij ervan dat Jennifer en Chris nog steeds bij elkaar zijn? Vind je ze een goed koppel? 

Bron, bron