Celebs

7 Celebs die niet aan diëten doen

Het paleo dieet, het alkaline dieet… celebrities zijn altijd aan het diëten om hun slanke figuurtje te behouden. Het is namelijk een ongeschreven regel in Hollywood dat je in size zero past. Toch zijn er ook sterren die niet elk broodje laten liggen en elk grammetje suiker vermijden. Zo drinkt Blake Lively 's ochtends weleens chocolademelk en volgt Jennifer Aniston geen enkel dieet. Deze celeb hebben lak aan diëten. Althans, dat zeggen ze.

Blake Lively biechtte aan Vogue op dat ze de dag weleens begint met chocola. "Ik kan 's ochtends beginnen met een beker warme chocolademelk. En ik eindig de dag regelmatig met een paar blokjes chocola. Ik word er zo blij van!" 

Als er iemand tegen diëten is, dan is het Jennifer Lawrence wel. Ze moet er niks van hebben. "Als iemand het woord 'dieet' tegen mij zegt dan zeg ik 'go fuck yourself!'" Jen zegt dat ze alles eet: "Ik eet alles wat los en vast zit. Ik ben de enige celebrity waar geen anorexia geruchten over zijn". Jennifer is ook heel erg tegen diëten omdat ze het goede voorbeeld wil geven: "Ik wil niet dat jonge meisjes denken 'Ik wil op Katniss lijken, laat ik het avondeten maar skippen'". 

Vraag jij je af wat het geheim is van Kristen Stewarts slanke lichaam? Nou, dat is er eigenlijk niet! In een interview vertelde de actrice dat ze gezegend is met een slanke bouw. "Ik ben slank van mezelf. In mijn familie hebben we allemaal zo'n figuur. Ik hoef daarom ook niet te sporten of te diëten."

Supermodellen doen toch allemaal aan diëten? Niet dus. Bar Refaeli zegt dat ze er niet aan meedoet. "Ik doe niet aan diëten en ik heb ook geen voedingsplan, maar ik vind het wel fijn om gezond te eten. Ik verbied mezelf niets en er niets wat ik niet zou eten. Ik ben gek op toetjes", onthulde ze aan Hello Magazine.

Sofia Vergara heeft een figuur waar veel vrouwen jaloers op zijn. Nog erger: ze hoeft er bijna niks voor te doen. Althans, dat zegt ze. Sofia hoeft niet echt te letten op wat ze eet en sporten doet ze ook liever niet. "Sporten is een marteling. Ik probeer altijd excuusjes te vinden om het niet te doen." 

Jennifer Aniston heeft ooit wel aan diëten gedaan, maar is er nu klaar mee. "Ik ben gestopt met diëten toen ik erachter kwam dat je gewoon regelmatig kleine porties moet eten", vertelde ze aan Now Magazine. 

Taylor Swift is een fan van gezond eten, maar is tegen diëten. "Ik eet gezond, dat is absoluut geen dieet. Ik wil nooit iemand worden wiens imago haar hele leven overneemt. Ik houd ook niet zo van sporten. Ik heb geen regime en geen personal trainer", vertelde de zangeres aan Vogue. 

Wat vind jij ervan dat deze celebs niet aan diëten doen? Geloof jij ze? 

Bron, bron, bron