News

Khloé Kardashian verklapt hét geheim van Kylie Jenner’s lippen

De beroemdste lippen zijn ongetwijfeld die van Kylie Jenner. Nog nooit is er zoveel gepraat en geschreven over lippen, want hoe komt de realityster ineens aan zulke volle lippen? Kylie hield haar pruillippen stijf op elkaar en wilde haar geheim niet verklappen. Zou ze het te danken hebben aan een shotglas of heeft ze een afspraak bij de plastisch chirurg gehad… Khloé Kardashian heeft de waarheid over Kylie Jenner's lippen eindelijk onthuld! 

Kylie Jenner's lippen zijn inmiddels een begrip. Kylie's lippen zijn al een tijdje het onderwerp van gesprek. Onlangs was er nog ophef over de #KylieJennerChallenge. Duizenden tienermeisje probeerden met behulp van een shotglas of drinkflesje net zulke volle lippen te krijgen met dramatische resultaten als gevolg. Nu blijkt dat dit ook helemaal niet de manier is hoe Kylie aan haar volle lippen is gekomen!

Waar de realityster haar volle lipjes aan te danken heeft wilde ze lange tijd niet onthullen. Maar in een nieuwe trailer van Keeping Up With The Kardashians is het grote zus Khloé die haar mond voorbij praat. Ze onthult hét geheim van Kylie. Wat blijkt? Kylie heeft inderdaad een afspraak gehad bij de plastisch chirurg om haar lippen te laten opspuiten. 

 

Dus toch! 

 

Wat vind jij ervan dat Kylie haar lippen heeft laten opspuiten?

Bron