News

Wij hebben de koning van de mannen met knotjes gevonden

Mannen met knotjes. Op de één of andere manier vallen we er als een blok voor. Het heeft wel iets, mannen met een flinke haardos die het nonchalant opsteken. We hebben inmiddels heel wat man buns voorbij zien komen -onder andere het knotje van Harry Styles- maar als we zijn nu een man met een knotje tegengekomen waar elk meisje gegarandeerd warm van wordt. We stellen je graag voor aan de koning van the man bun. You are welcome. 

Knotjes zijn allang niet meer alleen voor vrouwen. Mannen dragen hun haar ook al te graag in een knotje en daar hebben wij helemaal geen klachten over. Het is niet de smaak van iedereen, maar je kunt niet ontkennen dat the man bun wel iets heeft. Mannen met knotjes zien er mannelijk uit, maar laten ook hun vrouwelijke kant zien. En daar worden veel vrouwen warm van.  

Het knotje dat vrouwen maken is iets anders dan hoe mannen het doen. De mannelijke knot moet er allesbehalve perfect uitzien. Geen strakke ballerinaknot zoals wij die weleens dragen, maar een warrige knot met loshangende plukjes. Het moet eruitzien alsof hij vlak voordat hij de deur uitging nog even een knotje heeft gemaakt, alsof hij er niet over na heeft gedacht (terwijl we stiekem weten dat er wel degelijk over na is gedacht).

We hebben inmiddels heel wat knotjes gezien, maar er is er één die eruit springt. Het is de knot van Brock O'Hurn. Alsof we niet jaloers genoeg zijn op zijn weelderige, volle haar, maakt hij ook nog de beste knotjes. En daarbij is het ook helemaal niet erg dat hij een wasbordje heeft. En ogen om in te verdrinken. Brock woont in Los Angeles en is uitgeroepen tot king of the man buns. Begrijpen wij helemaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van mannen met een knotje? Word jij ook warm van Brock's man bun?