News

Gossip Girl(scene) week 18

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Blake Lively is sinds de geboorte van James bang voor een kledingblunder, Hilary Duff is verslaafd aan Tinderen, Zayn Malik gaat verder met zijn leven en haat en nijd tussen Kendall en Kylie Jenner? 

Sinds Blake Lively een dochter heeft is ze een stuk banger geworden voor een kledingblunder. Voorheen maakte ze zich daar niet zoveel zorgen om, maar waar ze niet op gerekend had was dat haar lichaam na de zwangerschap niet meer hetzelfde is. Blake geeft baby James borstvoeding en dat brengt enige planning met zich mee. Daar had de actrice niet aan gedacht toen ze haar nieuwe film Age Of Adaline moest promoten. Tussen de interviews door had ze niet genoeg tijd om haar borsten te kolven, met als gevolg dat haar borsten opzwollen. En als je een strakke jurk of top aan hebt dan zou dat weleens in een kledingblunder kunnen resulteren… "Ik liep het podium op in een jurk die een paar uur geleden nog perfect zat. Maar toen merkte ik ineens dat hij veel strakker zat. 'Dit gaat ze niet bedekken!' dacht ik. Ik was zo bang voor een kledingblunder", vertelt de actrice tegen People. 

Hilary is on fire! Haar nieuwe single Sparks is gelanceerd en ze speelt in de nieuwe serie Younger. Het enige waar we nu nog op wachten is op de videoclip van Sparks… en daar heeft ze ons deze week een teaser van gegeven! We hopen dat Hilary de videoclip snel online zet. We can't wait! 

Nog meer Hilary nieuws… nu ze officieel een single lady is, is ze verslaafd aan Tinderen! Ze was een beetje huiverig voor Tinder, maar toen ze bedacht dat ze toch niks te verliezen had waagde ze zich er toch maar aan. Sindsdien is ze dus verslaafd! "Ik praat nu ongeveer met negen mannen. Het is super verslavend!" geeft de actrice toe in een radio-interview. De eerste Tinder date heeft ze inmiddels achter de rug, we zijn er nog niet achter of dat een succes was… 

We zijn nog steeds in denial over het vertrek van Zayn Malik uit One Direction… Toch moeten we er aan geloven, want Zayn heeft inmiddels -eindelijk- 1D uit zijn Twitternaam gehaald. En als iets Twitter official is, dan weet je dat het écht over is ;-). Oh, en er wordt ook gefluisterd dat de zanger het over een andere boeg gaat gooien en met acteren gaat beginnen. Zayn zou namelijk een rolletje krijgen in de serie Empire. We zijn heel benieuwd naar een acterende Zayn… 

Things are getting serious… Het is dik aan tussen Taylor Swift en Calvin Harris. Hoe we dat weten? Calvin was deze week aan het chillen met Taylor's vriendinnen én haar katten. En dat is een big deal in Taylors boekje. De kiekjes die zowel Taylor als Calvin plaatsten van de avond zagen er gezellig uit, we zijn blij voor de zangeres dat ze iemand heeft gevonden die goed bij haar past. 

De zusjes laten het niet merken aan de buitenwereld, maar volgens geruchten is er haat en nijd tussen Kendall en Kylie Jenner. Volgens een insider praten ze niet meer met elkaar nadat Kendall tegen haar zusje had gezegd dat ze niet meer zoveel aan zich moet laten sleutelen. "Ze vindt het belachelijk dat iemand van Kylie's leeftijd al zoveel heeft laten doen", aldus de bron. Dat heeft een gevoelige snaar geraakt, want Kylie heeft Kendall altijd benijd om het feit dat ze een natural beauty is. Ai, we hopen dat de zusjes het snel bijleggen… 

Misschien komt al het gekibbel door de lastige tijd die hun familie doormaakt? Vader Bruce Jenner heeft vorige week in een interview met Diane Sawyer bekend gemaakt dat hij voortaan als vrouw door het leven gaat. "In elk opzicht ben ik een vrouw", zegt Bruce. "Al van kinds af aan was ik erg verward over mijn geslacht." Sinds het interview heeft hij enorm veel positieve reacties gekregen en bronnen zeggen dat hij heel opgelucht is na het interview. Zijn familie steunt hem, maar sommige familieleden hebben er nog wel moeite mee. Zo liet Kylie op Twitter weten dat ze er pas iets over wil zeggen als ze er klaar voor is, maar ze noemt hem wel haar held. 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron