News

Wow: vrouw geeft €17.500 uit aan Twilight tattoos

Je hebt fans en je hebt superfans. De Britse vrouw Cathy Ward valt ongetwijfeld in de categorie superfans, want ze lijkt wel geobsedeerd door de film Twilight. En het blijft niet bij een collectie dvd's en posters, want ze gaat all out. Ze heeft namelijk maar liefst omgerekend €17.500 uitgegeven aan 69 Twilight tatoeages en dat ziet er ongeveer zo uit…

Het is bijna niet te geloven, maar Cathy's lichaam is bijna vol getatoeëerd met plaatjes van Twilight. En dan voornamelijk van Edward (Robert Pattinson), want Cathy is helemaal #TeamEdward. Waarom? Omdat hij niet de knapste acteur is van het stel en daar kan ze zichzelf wel in verplaatsen. Qua tatoeages staat de teller inmiddels op 69, maar als we haar zo horen is ze er nog lang niet klaar mee.

Het begon allemaal toen haar moeder vijf jaar geleden overleed en Cathy in een diep dal terecht kwam. Ze was depressief en moest er niet aan denken om de deur uit te gaan. Maar gelukkig gaat het nu beter, al had ze daar wel de hulp van Robert Pattinson en haar tattoo artist voor nodig. Haar Twilight obesessie heeft ze verder te danken aan een vriendin die haar op wilde vrolijken en daarom een dvd van Twilight gaf. Sindsdien is Cathy helemaal in de ban van deze film.

Wat staat er zoal op het lichaam van Cathy? Nou ja, de vraag is: wat staat er niet op? Van een Twilight: New Moon poster op haar rug tot Robert Pattinson op haar ribben, Cathy kan niet meer stoppen. Het laatste werk dat ze heeft laten doen was op haar dijen en dat kostte in totaal 5 uur en heel veel pijn. Maar die 5 uur is niets in vergelijking met de 135 uur die ze in totaal doorbracht in de stoel van de tattoo shop.




Gelukkig voelt Cathy zich nu beter en zelfverzekerder dan ooit tevoren en dat heeft ze allemaal te danken aan de tatoeages op haar lichaam.

Wat vind jij ervan als een fan tatoeages laat zetten? Zou jij dat doen?

Bron

Must reads 👀