News

Ian Somerhalder en Nikki Reed zijn getrouwd & wij hebben de foto’s

Ian Somerhalder is getrouwd met Nikki Reed! Na negen maanden daten zijn ze er zeker van dat ze de ware in elkaar hebben gevonden en stapten ze in het huwelijksbootje. De bruiloft was een sprookje – althans, zo ziet het eruit op de foto's! Ian en Nikki zagen er prachtig uit, beiden in het wit. Jep, Ian is officieel bezet en wij hebben de foto's om het te bewijzen! Klik snel verder voor de foto's van de romantische bruiloft. 

Ian en Nikki hebben de vaart erachter gezet, in de zomer kregen ze een relatie, in januari maakten ze hun verloving bekend en afgelopen zondag hebben ze elkaar het ja-woord gegeven. Slechts een klein gezelschap was uitgenodigd voor hun grote dag. Ian en Nikki vroegen hun gasten om als huwelijkscadeau te doneren aan hun goede doel voor asieldieren. Een logisch cadeau, want ze houden beide heel erg van dieren en hebben samen een kitten en paard geadopteerd. 

Maar het gaat natuurlijk allemaal om de jurk! En die van Nikki was prachtig. De actrice droeg een sprookjesachtige jurk van Claire Pettibone. De jurk is wit met kant waardoor het een romantische uitstraling heeft. Maar de echte eyecatcher van de jurk is toch wel de achterkant, die is namelijk laag uitgesneden. Ian droeg een wit pak met blauwe strik dat perfect past bij de jurk van zijn vrouw. 

Als we de romantische foto's van Ian en Nikki's huwelijk zien dan denken we maar één ding; zo'n bruiloft willen wij ook! 

 

 

 

 

Ian had voorheen een relatie met Nina Dobrev. Nu hij zijn grote liefde heeft gevonden, hoopt hij dat zijn ex ook haar ware liefde gaat vinden. "Ian hoopt dat Nina haar ware liefde gaat vinden omdat hij dat ook heeft gevonden. Hij hoopt dat ze heel gelukkig is in de toekomst. Hij weet dat hij voor altijd een band zal hebben met Nina, maar nu focust hij zich op Nikki. Ian leeft niet in het verleden en hoopt dat Nina dat ook niet doet", vertelt een insider aan HollywoodLife.com. De bron weet ook te vertellen dat Ian en Nina goed uit elkaar zijn gegaan. 

Dit is niet de eerste keer voor Nikki dat ze in het huwelijksbootje is gestapt, ze was voorheen getrouwd met Paul McDonald. Dit is wel het eerste huwelijk voor Ian. 

Wat vind jij van de jurk van Nikki? En het pak van Ian? 

Bron, bron

Must reads 👀