Lifestyle

Hilarisch: volwassenen proberen Snapchat voor de eerste keer

'Mijn verhaal', filters toevoegen en het aantal seconden bepalen; Snapchat is een makkie voor ons. Je zou bijna vergeten dat sommige mensen geen idee hebben hoe de app werkt. Grote kans dat je moeder haar schouders ophaalt als je haar vraagt of ze weet wat Snapchat is, laat staan dat ze weet hoe het werkt. Maar wat zou er gebeuren als je haar jouw telefoon overhandigt en een Snap laat versturen? In dit filmpje zie je hoe volwassenen Snapchat voor het eerst proberen – en het is hilarisch. "Ik dacht dat het alleen voor naaktfoto's was…"

Weet jij nog de eerste keer dat je Snapchat gebruikte? Dat is waarschijnlijk al een tijdje geleden, want Snapchat is één van de meest populaire apps van dit moment. We Snappen de hele dag wat af -van ugly selfies tot de lunch- en liggen regelmatig in een deuk door de foto's van onze vriendinnen. Van je vriendinnen inderdaad, want de kans dat je een Snapchat van één van je ouders ontvangt is veel minder groot. Als ze al weten wat Snapchat is, dan moeten ze er ook nog mee weten om te gaan! 

Buzzfeed heeft een aantal volwassenen uitgenodigd om Snapchat voor het eerst te testen. Een hele uitdaging, want ze weten dus niet waar het tijdklokje voor is en hoe ze een filter over de foto moeten doen. We zullen niet te veel verklappen, kijk zelf maar ;-). 

Watch on YouTube

Girlscene is ook dol op Snapchat! Volg jij ons al voor exclusieve behind the scenes kiekjes? Ons account heet Girlscene_NL. 

Meepraten over Snapchat? Dat kan op het forum in het officiële Snapchat topic

Heb jij Snapchat? Weten jouw ouders wat Snapchat is?