Celebs

Hoe gaat het nu met de tienermoeders uit MTV Teen Mom?

In 2009 keken we massaal naar Maci, Amber, Farrah en Catelynn en zagen we hoe de tienermeisjes met hun zwangerschappen omgingen. Een paar jaar later was het de beurt aan Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea. De meiden zijn bijna niet meer in het nieuws, maar ze hebben zeker niet stil gezeten. Girlscene zocht uit hoe het nu gaat met de tienermoeders. Sneak peek: er zijn héél wat baby's bijgekomen..

Maci Bookout

Maci kreeg op 16-jarige leeftijd haar zoontje Bentley. Al snel bleek dat ze helemaal niets aan haar vriendje had. Ryan was liever bezig met zijn auto's, motoren en andere meisjes. Begin dit jaar had Maci een ernstig auto-ongeluk samen met de 6-jarige Bentley. Hun Jeep sloeg over de kop, maar ze kwamen er wonder boven wonder met wat blauwe plekken vanaf. Maci heeft inmiddels een nieuwe vriend en is opnieuw zwanger.

Amber Portwood

 

Sending love to you all ! πŸ˜πŸ˜™πŸ‘πŸ˜‰πŸ’˜

Een foto die is geplaatst door Amber Portwood (@amberlportwood) op

Amber Portwood beviel op 18-jarige leeftijd van haar dochtertje Leah, maar daarna begon de rollercoaster pas echt. Ze had constant ruzie met haar vriend Gary en hun dochter was bij elke ruzie aanwezig. Amber werd na een uit de hand gelopen ruzie gearresteerd en kreeg een gevangenisstraf van 5 jaar. Na ongeveer een jaar kwam ze vrij wegens goed gedrag. Amber is te gast geweest bij verschillende talkshows, waaronder Dr. Phil, hier vertelde ze dat ze bijna altijd high was tijdens de show en dat ze verslaafd was aan medicijnen. Inmiddels gaat het een stuk beter met Amber, ze heeft een nieuwe relatie en is zelfs verloofd met haar 43-jarige vriend. Gary's vriendin is inmiddels ook bevallen hun dochter.

Farrah Abraham

Farrahs zwangerschap begon vreselijk. Toen ze zwanger was van haar dochter Sophia, overleed haar vriend in een auto-ongeluk. Farrah werd steeds rebelser en koos voor een volwassen leven. Ze verhuisde samen met haar dochter naar Florida en zag haar ouders steeds minder. Farrah kwam in het nieuws door haar plastische chirurgie en haar beruchte sekstape. De eerste sekstape werd gevolgd door een tweede en later bracht ze een lijn met seksspeeltjes op de markt. Farrah probeert nu haar geluk in de muziek te zoeken en heeft een eigen single uitgebracht. 

Catelynn Lowel

 

Baby girl πŸ’•πŸ‘‘πŸ˜™ almost 33 weeks πŸŽ€πŸŒ 

Een foto die is geplaatst door Catelynn Lowell (@catelynnmtv) op

Catelynn maakte samen met vriendje Tyler de wijze beslissing om hun dochter Carly af te staan ter adoptie. De twee wisten dat zij niet konden geven wat hun dochter nodig had. Met verslaafde ouders en weinig steun hadden de twee gelukkig elkaar nog. Tyler en Catelynn verloofden zich na de geboorte van Carly, maar de echte bruiloft gaat dit jaar plaatsvinden. Het jonge stel heeft nog steeds goed contact met hun biologische dochter, maar hebben inmiddels ook een ander dochtertje die ze zelf opvoeden. 

Leah Calvert 

 

Family <3 #Leah #Jeremy #Ali #Aleeah #Adalynn

Een foto die is geplaatst door Leah Dawn Calvert (@leahdawncalvert) op

Na een maand daten komen Leah en Corey erachter dat Leah zwanger is van een tweeling. Alsof een tweeling en een tienerzwangerschap niet zwaar genoeg was, kwam het koppel erachter dat hun dochter Ali een afwijking aan haar benen heeft en nooit normaal zou kunnen lopen. Leah en Corey trouwen, maar na een maand scheiden ze alweer, omdat Leah is vreemdgegaan met haar ex. Leah trouwt opnieuw met haar nieuwe vriend Jeremy en raakt weer zwanger van een meisje. Inmiddels zijn ook Leah en Jeremy uit elkaar.

Jenelle Evans

 

Excuse the mess, taking a well deserved break πŸ‘

Een foto die is geplaatst door Jenelle Evans (@j_evans8209) op

De rebelse Jenelle raakt op 16-jarige leeftijd zwanger, maar de vader van het kind wil er niets mee te maken hebben. Jenelle kan haar losbandige leven niet opgeven en moeder Barbara voedt Jennelles zoon Jace alleen op. Jenelle krijgt een nieuwe vriend waar ze regelmatig drugs mee gebruikt waardoor ze verschillende keren worden opgepakt wegens drugsbezit. Als Jenelle en Kieffer een punt achter hun relatie zetten wordt Jenelle langzaam maar zeker volwassener. Jenelle ontmoet via internet haar nieuwe vriend Nathan waar ze zich snel mee verloofd. Jenelle raakt opnieuw zwanger, maar na twee jaar samen geweest te zijn met Nathan, komt ook deze relatie ten einde.

Kailyn Lowry

Vijf jaar geleden beviel Kailyn van haar zoontje Isaac. Kailyn woonde bij haar toenmalige vriend Jo en zijn ouders. Ze hadden dagelijks ruzie en maakten een einde aan de relatie. Niet veel later wordt Kailyn verliefd op Javi. Het koppel trouwde snel, omdat Javi bij de luchtmacht ging. Kailyn raakte opnieuw zwanger van haar tweede zoon. Inmiddels gaat het goed met Kailyn, ze is nog steeds samen met Javi en heeft een goede relatie met Jo.

Chelsea Houska

 

Celebrating @colleen_deboer birthday! #periwinkleprincessturns30

Een foto die door chelseahouska is geplaatst op

Chelsea raakte op 16-jarige leeftijd zwanger van haar vriendje Adam. Adam interesseerde zich totaal niet in Chelsea en hun dochter Aubree. Uiteindelijk maakte Chelsea het uit met Adam en koos ze voor zichzelf. Chelsea is inmiddels bijna een jaar samen met haar nieuwe vriend Cole en ze voeden samen haar dochtertje op. Adam kreeg een nieuwe vriendin, die ook zwanger werd, maar na een paar maanden liep ook deze relatie stuk.

Keek jij MTV Teen Mom? Wie is volgens jou het best omgegaan met haar tienerzwangerschap?

Bron, Bron, Bron