News

Gossip Girl(scene) week 17

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Louis Tomlinson laat zien wat hij in huis heeft (en niet op de manier die jij denkt), Demi Lovato heeft geprobeerd om Kylie Jenner lippen te krijgen, Ariana Grande heeft een gebroken hart & Justin Bieber is hier de boosdoener van en de release datums zijn bekend voor de Fifty Shades of Grey films. 

Het is al ruim twee maanden geleden dat we allemaal van onze bioscoopstoel gleden door Fifty Shades of Grey. Het einde van de film liet ons allemaal in spanning (we zullen niks verklappen, maar OMG!) en we kunnen op z'n zachtst gezegd niet wachten tot het volgende deel. De makers laten ons niet langer in spanning, want ze hebben bekend gemaakt wanneer Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed in de bioscoop komt! We moeten -helaas- nóg langer geduld hebben, want Fifty Shades komt pas over twee jaar (!) uit op 10 februari 2017. We kunnen de derde film verwachten op 9 februari 2018. 

One Direction fans hadden het deze week allemaal over de bovenstaande Vine van Louis Tomlinson. Je ziet hem in actie op het voetbalveld, maar zijn voetbalskills waren niet het onderwerp van gesprek. Waar iedereen het dan wel over had, laten we even in het midden ;-). 

Kylie Jenner's lippen zijn inmiddels berucht, onder andere doordat jonge meisje met behulp van een flesje of shotglas proberen om zulke volle lippen te krijgen met vreselijke resultaten als gevolg. Maar ook de sterren kennen de Kylie Jenner look en hebben het zelfs uitgeprobeerd! Demi Lovato heeft in een radio-interview met Shazam toegegeven dat ze ook heeft geprobeerd om volle lippen à la Kylie te krijgen. De zangeres ging niet te werk met een flesje of shotglas, maar ging in de weer met een lippotlood. "Oh my God, dat heb ik absoluut geprobeerd", antwoordde ze toen haar gevraagd werd of ze de Kylie Jenner look weleens heeft geprobeerd. "Ik zie er belachelijk uit". De look is dus niets voor Demi, maar ze vindt dat Kylie het rockt: "Ze ziet er fantatisch uit. Ik weet niet hoe ze het doet, als ik mijn lippen bijteken zie ik er belachelijk uit". 


Bron

Lindsay Lohan begaat de ene blunder na de andere. Ze heeft al een aantal Photoshop fails op haar naam staan (zoals deze) en ook deze week was het weer raak. De actrice plaatste met de beste bedoelingen een foto op Instagram, maar dit pakte heel slecht uit. Lindsay dacht dat ze een Arabische quote plaatste met 'You're beautiful', maar al gauw werd duidelijk dat er 'Je bent een ezel' staat. Ouch… Lindsay heeft de Instagram-post -uiteraard- zo snel mogelijk verwijderd.

Ze leken in de wolken, maar het sprookje is definitief voorbij. Het is over en uit tussen Ariana Grande en Big Sean. De boosdoener? Dat zou Justin Bieber zijn. Ariana en Justin hebben de laatste tijd veel samen opgetreden en Big Sean vond het volgens insiders iets té intiem worden op het podium. Een bepaalde omhelzing die Justin Ariana gaf tijdens een optreden in Los Angeles zou de druppel zijn geweest. Insiders vertellen aan TMZ dat Big Sean denkt dat de knuffel in scène is gezet en Ariana hem hiermee jaloers wilde maken. Big Sean zou degene zijn geweest die het uit heeft gemaakt, hij vindt Ariana volgens insiders onvolwassen en egoïstisch. 

Het lijkt erop dat de scheiding van Hilary Duff vervelende vormen aan gaat nemen. De ex van Hilary wil dat zij akkoord gaat met gedeelde voogdij over hun zoon Luca. De zangeres is het hier niet mee eens, zij wil de volledige voogdij en dat ex Mike Comrie zo nu en dan op bezoek mag komen. Uit de scheidingspapieren blijkt dat Mike het hier niet bij laat zitten en zal vechten voor gedeelde voogdij. We hopen dat de twee het snel eens worden voordat het een vervelende zaak wordt… 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBron

Must reads 👀