Lifestyle

Word jij de nieuwe VJ van XITE?

Zijn festivals zeg maar echt jouw ding en wil je die deze zomer allemaal bijwonen? Dat kan! Voor de #XITEZOEKTVJ campagne gaat muziekzender XITE samen met H&M op zoek naar dé persoon die komende maanden verslag wil doen als nieuw presenteertalent tijdens het festivalseizoen. En uiteraard kun jij die persoon worden. Lees snel verder voor meer informatie.

Met de zon op je bol, een drankje in de ene hand en je zonnebril in de andere hand loop jij 's zomers verschillende festivals af. Dat is volgens jou hét leven en je kunt niet wachten totdat het festivalseizoen geopend is. Maar Girlscene weet hoe je deze zomer nog leuker kan maken… Wat dacht je van VJ worden bij XITE en verslag doen van de coolste festivals? Dat lijkt er meer op. Uiteraard doe je dat niet voor niets, want je mag als tegenprestatie ook nog eens een jaar gratis shoppen bij H&M. We like

Sta je al te springen om je op te geven? Meedoen is heel simpel: auditeer via Instagram om deze droombaan in de wacht te slepen. Mention bij je Instagram video @XITE en gebruik de hashtags #XITEZOEKTVJ en #HMDivided. Presenteer jezelf zo goed en laat jezelf van de leukste kant zien. Mocht je alvast inspiratie op willen doen, check deze link of bekijk onderstaande video's. 

 


 

Doe jij mee met #XITEZOEKTVJ?