News

Deze meisjes doen de #KylieJennerChallenge en de resultaten zijn verschrikkelijk

Kylie Jenner's lippen zijn al een tijdje een ding op het internet, maar dat is nu naar een whole other level gegaan. Volle lippen à la Kylie zijn zo gewild dat honderden meisjes met een fles of shotglas te werk gaan, de resultaten worden geplaatst met de hashtag #KylieJennerChallenge. Een bizarre trend, want in de meeste gevallen loopt het niet goed af… De meisjes krijgen geen Kylie Jenner lippen, maar lopen rond met een enorm pruilmondje en bloeduitstortingen. Don't try this at home!

De volle lippen van Kylie zijn inmiddels berucht. De realityster had van de één op andere dag een pruilmondje, terwijl ze het daarvoor moest doen met smalle lippen. Er wordt druk gespeculeerd over hoe dit kan. Zou ze als 17-jarige al een afspraak hebben gehad bij de plastisch chirurg? Zelf zegt ze dat ze gewoon handig is met make-up. Hoe dan ook, Kylie Jenner's lippen zijn gewild en daardoor is er een bizarre trend ontstaan. 

Tienermeisjes proberen massaal volle lippen te krijgen door aan een fles of shotglas te zuigen. De hashtag #KylieJennerChallenge is razend populair op sociale media. Er zijn veel mooie resultaten te zien, maar wees gewaarschuwd, in werkelijkheid gaat het vaak mis. Vaak krijg je hierdoor niet het gewenste resultaat, maar loop je rond met enorme lippen met bloeduitstortingen en soms zelfs blauwe plekken! Heel pijnlijk en geen gezicht… 

Een aantal vreselijke resultaten van de #KylieJennerChallenge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladies, laten we deze trend niet uitproberen! 

Wat vind jij van de #KylieJennerChallenge? Heb jij zoiets weleens geprobeerd of ken je iemand die het heeft geprobeerd?