Lifestyle

Waar is die balk bovenaan Girlscene.nl voor?

Internet, we love you. Maar soms, heel soms, worden we er ook een beetje gek van. Er is namelijk zóveel, hoe kun je nou op de hoogte blijven van alles? Zit je dan met veertien openstaande tabbladen, je computer slaat op tilt en jij eigenlijk ook. Het is veel handiger om alles op één plek te hebben, toch! En zoiets is er: de balk die bovenaan op Girlscene.nl staat en je misschien nog niet had ontdekt. Deze balk verzamelt het nieuws waarover jij wilt lezen! In dit artikel leggen we je uit hoe het werkt. 

We zijn nog elke dag blij dat het internet is uitgevonden (maar echt, hoe hadden we anders onze opstellen moeten schrijven?), maar soms is het wel een beetje too much. Er zijn zoveel leuke websites en onderwerpen om over te lezen, dat je het niet meer kunt bijhouden. Het is eigenlijk niet meer te doen om elke dag tientallen websites af te gaan, dat kost veel te veel tijd! 

Om het je een beetje makkelijker te maken, hebben onze handige mannen van het technische team een balk ontwikkeld die het interessante nieuws voor jou verzamelt. De EEN Media Network-balk kun je bovenaan Girlscene.nl vinden. Misschien heb je de balk weleens gezien – dat kan! De balk is er namelijk al een tijdje en het leek ons wel handig om even uit te leggen wat je er precies mee kan en waarom 'ie er is. 

Goed, wat kun je met de balk? De balk is onderverdeeld in Fashion, Beauty, Lifestyle, Entertainment, Food en Winnen. Als je met je cursor over de balk heen gaat dan zie je dat het uitklapt op het door jou geselecteerde onderwerp. De onderwerpen zijn ook weer onderverdeeld in onderwerpen (volg je het nog?), zo kun je Fashion ook nog onderverdelen in Nieuws, Trends en Merken. Nu zie je het meest interessante nieuws waarin jij geïnteresseerd bent! De artikelen die zijn geselecteerd zijn dus niet alleen van Girlscene.nl, maar ook van andere (vrouwen) websites. Zo ben je in één klap op de hoogte van al het interessante nieuws. 



En als je een overzicht van de allernieuwste artikelen binnen het EEN Media portfolio wil zien, klik dan op de wereldbol helemaal links. Er klapt dan een volledig overzicht van het laatste nieuws uit, handig! Zo hoef je niks te missen. 

Weten wat de laatste trends zijn op festivals? Fashionscene.nl heeft altijd leuke shoppings. Inspiratie nodig voor het avondeten? Foodness.nl heeft een lekker en gezond receptje voor je klaar staan. Hilarische artikelen om je mee te vermaken tussen het leren door? Ze.nl heeft het. Waar je ook naar op zoek bent, de EEN Media Network-balk heeft sowieso wel iets wat interessant is voor jou. 

Vanaf nu dus geen gedoe meer met 374 openstaande tabbladen en computers die hierdoor vast zitten. Hurray! 

Had jij de balk al ontdekt?