Lifestyle

10 irritante reclames die je nóóit meer vergeet

Helaas zijn de meeste reclames stuk voor stuk vreselijk irritant. Daar zit natuurlijk een reden achter, want hoe irritanter, hoe beter het blijft hangen. En dat is precies wat ze willen. Kun jij bijvoorbeeld nog de yoghurtdrank Yogho, Yogho drinken zonder Yogho, Yogho te zingen? Waarschijnlijk niet. Check hier de meest irritante reclames die je tóch altijd blijft onthouden. 

Kom op nou "Kom op, kom op, kom op nooou!" Hoe snel zap jij weg als Tatjana weer eens langskomt voor Basic Fit? Inmiddels is Tatjana weg bij Basic Fit, maar die vreselijke slogan vergeten we helaas nooit meer. 

Pokkie foetsieAls er één reclame is waar je stress van krijgt, dan is het de 'Pokkie foetsie' reclame van Hi wel. Waarschijnlijk zappen we allemaal weg, omdat de paniek die je voelt als je je telefoon kwijt bent, wel heel erg herkenbaar is.

Gek op bloemen Hoewel de reclame al behoorlijk oud is en allang niet meer op tv te zien is, zullen wij ook deze slogan nooit vergeten. "Gek op bloemeeeeen!" Bloedirritant, maar hij blijft wel hangen. 

Bn Bn, tututudu De koekjes zijn helaas niet overal meer verkrijgbaar, maar het liedje kennen we nog als de dag van gisteren. Je zou het bijna niet geloven, maar de reclame is inmiddels al 10 jaar oud! 

AxeIn deze reclame geen gekke deuntjes, maar gewoon een hele creepy gast die als een soort horrorfiguur met zijn ogen draait om te zien of hij zweet. Gelukkig heeft Axe inmiddels wat leukere reclames en laten ze de enge ogen achterwege.

Paula de koe"Die Paula is een koe, die zegt niet alleen boe. Die maakt een vla met koeienvlekken, speciaal voor echte lekkerbekken". Heb jij het liedje ookal in je hoofd? Wij dus ook, en dat gebeurt dus elke keer als dit helse liedje langskomt.

Duo PenottiBijna iedereen houdt ervan, maar we houden toch iets minder van het liedje dat de hele dag in je hoofd blijft hangen. "Duo penotti, twee kleuren in een pottie''. 

Vaginale schimmelNet zoals wratten of kalknagels, willen we niets horen over afscheiding of een branderig gevoel als we rustig tv kijken. 

Ik hou van lekker frisHoewel sandwich spread even een hype was, wordt het nu niet meer zoveel gegeten. Maar hoe afgezaagd het liedje ook is, stiekem zingen we allemaal mee.

Twinkle twinkle, little starHoe zacht je geluid ook staat, het geluid van het meisje gaat door merg en been. Dus als je hoort dat deze reclame eraan komt: snel naar de afstandsbediening grijpen!

Bij welke reclame zap jij gelijk weg?