News

Meisje moet dikker worden van jaloerse vriend

Ooit gehoord van een feeder? De Chinees You kun je misschien wel in die categorie plaatsen. Hij is dolverliefd op zijn meisje Yan. Zo verliefd dat hij haar 's ochtends, 's middags en 's avonds grote maaltijden voorschotelt. Als je nu 'ahh, wat lief' denkt moet je zeker even verder lezen. De enige reden waarom You dat doet is om te zorgen dat zijn vriendin niet vreemdgaat…

Yan is in twee jaar tijd bijna in gewicht verdubbeld. En dat komt mede door haar vriend die er alles aan doet om haar goed te eten te geven. Alhoewel, goed… Vooral om haar veel eten te geven. You is een 25-jarige man die heel jaloers is aangelegd en dat is één van de redenen waarom hij ontzettend bang is dan zijn vriendin hem verlaat. Maar zijn tactiek is bijna gruwelijk.

Tijdens de eerste maanden zorgde You er namelijk al voor dat Yan het maximale op een dag kon eten zodat ze aan zou komen. Zelf 's nachts werd ze wakker gemaakt om volgestopt te worden met snacks. Is dit eten geven uit liefde? Dat is nog maar de vraag. Hij gaf Yan een groot ontbijt en ook aan een grote portie lunch en avondeten ontkwam ze niet. Dit doet hij allemaal zodat ze niet te veel aandacht trekt van andere mannen. You is als de dood dat zijn vriendin hem verlaat. 


Twee jaar geleden | Nu

Toch lijkt zijn tactiek op dit moment te werken, want You en zijn vriendin Yan zijn officieel van de markt. Met een ring in zijn ene hand en chocolade in de andere hand heeft hij haar voor hun favoriete restaurant ten huwelijk gevraagd. Haar antwoord? 'Ja'. 




Niet om You's liefdesverhaal te ruïneren, maar zelfs als Yan kilo's zwaarder is kan ze ook gewoon aandacht van mannen krijgen. Hopelijk leven ze samen nog lang en gelukkig.

Wat vind jij ervan dat Yan's vriend er alles aan doet om zijn vriendin vol te stoppen met eten en dat ze nu met hem gaat trouwen? Wat zou jij in haar situatie doen?

Bron, bron