News

15-jarig meisje ondergaat plastische chirurgie voor ex

Alleen in 2015 kun je maar liefst 400.000 volgers verzamelen omdat je bekend staat om het feit dat je jezelf laat verbouwen bij de plastisch chirurg. We hebben het over het 15-jarige Chinese meisje Lee Hee Danae, dat op de Chinese versie van Twitter/Facebook, door zoveel mensen gevolgd wordt. Oh, en waarschijnlijk heeft ze het werk laten doen om haar ex-vriend terug te winnen.

Je zal maar bekend staan als het meisje dat zoveel aandacht krijgt op social media omdat je de looks van een pop hebt. Voor Lee Hee Danae is dat de realiteit en de vraag is of ze er problemen mee heeft. Maar liefst 400.000 mensen volgen haar vanwege haar looks. Ze volgen haar niet alleen, maar laten ook duizenden comments achter om te vertellen hoe goed ze eruitziet. Een meisje vindt Lee Hee zelfs 'te knap om naar te kijken'. 

Goed voor haar dat ze zoveel volgers heeft, maar wat is de reden dat Lee Hee zoveel werk aan zichzelf laat doen? Ze is pas 15 jaar oud… Een Chinese site laat weten dat het meisje graag haar ex-vriendje wil terugwinnen en blijkbaar denkt ze dat ze alleen kans maakt als haar uiterlijk permanent verandert. Eén van haar laatste operaties is de 'V-line', waarbij haar kaaklijn is aangepast zodat Lee Hee een hartvormig hoofd heeft. Op de Girlscene redactie begrijpen we het nog niet helemaal, maar ondertussen post het meisje rustig foto's door van zichzelf na haar operaties. We moeten haar één ding meegeven: ze ziet er inderdaad uit als een levende pop, dus missie geslaagd?!

Er zijn mensen die niet geloven dat de foto's echt zijn, dus oordeel voor jezelf:


Wat vind jij ervan dat een meisje op die leeftijd aan zichzelf laat sleutelen om (mogelijk) haar vriend terug te winnen?

Bron, bron

Must reads 👀