Lifestyle

Dit zijn de raarste dingen die je kunt kopen op Etsy

Stel: je zoekt een zilveren, one of a kind ringetje of een creatieve print voor in je interieur. Dan kom je al snel bij Etsy terecht. Deze webshop staat vol met originele items die je voor een betaalbare prijs kunt kopen. En als je een beetje creatief bent dan kun je zelf ook verkopen op Etsy! De meeste dingen die we tegenkomen op de website zijn hartstikke leuk, maar af en toe komen we ook iets geks tegen. Dit zijn de raarste items die je kunt kopen op Etsy. Een haarelastiekje van dode maden, anyone?


Bron

Als je groot fan bent van Beyoncé dan ben je bij Etsy aan het juiste adres voor een leuke print of foto van de zangeres. Maar tijdens je zoektocht kun je ook een lugubere print tegenkomen… Waarom je een print van een moordende Beyoncé aan de muur wil hangen is ons een raadsel. Zo maak je niet echt een goede indruk op je gasten ;-). 


Bron

Pokémon was razend populair. Je had Pokémon films, Pokémon kaarten, Pokémon spelletjes… en ook Pokémon onderbroeken. Althans, op Etsy. De onderbroeken maken ons een beetje nostalgisch, maar of het nou een geschikt kledingstuk is voor een knuffelpartij met je vriend(in)? Pokémon onderbroeken zijn niet erg opwindend, maar for old times' sake zouden we er stiekem wel eentje willen. 


Bron

Zoek je nog een muts voor volgende winter? Op Etsy staan heel veel leuke exemplaren, maar deze muts is wel de raarst die we ooit hebben gezien. Hij ziet er wél warm uit, dat kunnen we niet ontkennen! 


Bron

Als je nog een accessoire zoekt om je outfit mee op te fleuren, dan kun je altijd nog voor deze armband met gebit gaan. Iehhhhhh, not! Dit is misschien wel één van de meest lugubere dingen die we ooit op Etsy gezien hebben. Het is ons een raadsel waarom iemand met deze armband rond zou willen lopen. O ja, je moet er ook nog $500 voor neerleggen. 


Bron

Een gebreide regenboog voor je kat, dat is toch leuk! Nou ja, leuk voor ons want waarschijnlijk zit jouw poezelige huisdier niet te springen om dit om zijn nek te hebben. 


Bron

Valentijnscadeautje voor je vriendje staat er. Nou, wij weten niet of hij er wel zo blij mee zou zijn. Onszelf doen we er ook geen plezier mee, zou jij er warm van worden? Het enige wat je voor $55 krijgt is een gigantische lachbui.


Bron

Een haarelastiekje van maden, dat is precies wat nog mist in ons leven! Said no one ever. 


Bron

Als je een beetje sadistisch aangelegd bent, dan vind je dit item vast leuk. Als je normaal bent, dan vind je dit een gek item. 


Bron

Leuk voor op een verjaardag: slingers met poppenhoofden zonder ogen. Tenminste, als je al jouw gasten wil wegjagen. Deze angstaanjagende slingers zijn te koop op Etsy. Wij denken dat -A uit Pretty Little Liars de enige klant is. 


Bron

Een stressballetje is niet overbodig tijdens een toetsweek of rijexamen. Maar om nou in een embryo te knijpen als je even stoom wil afblazen… Wij passen. 


Bron

Waarom mogen we alleen een decolleté aan de voorkant hebben? Een deco aan de achterkant is net zo sexy. Speciaal voor de mensen die dit vinden is er op Etsy een jurk met butt cleavage te koop. Wat dus eigenlijk voor niemand te koop is. 


Bron

Zoek je nog een leuk kussen voor op de bank? Wat dacht je van het bovenstaande exemplaar? Twee blote borsten (waarvan één met piercing) en een hand, dat wil toch iedereen! NOT. We moeten toegeven dat de maker erg creatief is, maar we kunnen ons niet voorstellen dat iemand dit kussen op de bank wil hebben. "Installeer je maar op de bank, pak er lekker een kussen bij", zie je het al voor je? 


Bron

Als je te veel geld hebt, dan kun je altijd nog een burrito met een slot erop kopen. Jep, dit wordt écht verkocht op Etsy. Het nut hiervan snappen we niet, als iemand ons kan uitleggen waarom je dit zou willen hebben? 


Bron

Dit is een item dat raar en awesome tegelijk is. Een onderbroek met heel veel katten! Alle kattenliefhebbers zouden hier waarschijnlijk wel warm van worden, maar als je niks hebt met deze dieren dan kijk je hier waarschijnlijk raar van op. Ook het model is misschien een beetje wennen. 

Wat is het gekste dat jij ooit op Etsy tegen bent gekomen?