News

Gossip Girl(scene) week 15

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Blake Lively onthult wie de peettantes van dochtertje James zijn, Ashley Benson is zwanger, Kylie Jenner's nieuwe look, de nieuwe trailer van Orange Is The New Black en heeft Justin Bieber een oogje op Ariana Grande? 

Watch on YouTube

Orange Is The New Black fans kunnen hun hart ophalen aan de trailer van seizoen 3! Zo zien we dat Alex weer terug in de gevangenis is, dat Crazy Eyes weer net zo gestoord is als altijd én we maken kennis met een nieuw personage (de dame die naar Piper knipoogde). We can't wait! Het aftellen is nu echt begonnen…  markeer 12 juni maar in je agenda (als je dat niet al had gedaan), want dan wordt het hele derde seizoen in één keer online gezet. 

Justin Bieber treedt de laatste tijd weleens op met Ariana Grande (zo ook die keer toen hij de tekst van Ariana's nummer vergat) en blijkbaar bevalt dat heel goed, want tijdens één van de concerten werd Justin wel heel close met de zangeres. Hij danste dicht tegen Ariana aan en deed een beetje flirterig. Dit viel niet in de smaak bij Ariana's vriend Big Sean. Naar verluidt heeft Big Sean een boze tweet geplaatst: "Deze jongen gaat leren dat je niet aan mijn vriendin moet zitten. Beliebe that". Hij heeft de tweet echter snel verwijderd en zijn manager heeft gezegd dat hij het nooit geplaatst heeft. Mmmm, zou Big Sean echt jaloers zijn op Justin? 

Kylie Jenner heeft de blues. Letterlijk. De realityster heeft weer wat kleur in haar leven gebracht door haar lokken volledig blauw te verven. Dit is geen onbekende look voor haar, Kylie had een tijd lang de helft van haar haren in een kleurtje geverfd. Wat vind jij van deze look? 

Het is dus echt waar… Vorige week schreven we al in de Gossip Girl(scene) dat de relatie van Emma Stone en Andrew Garfield in zwaar weer zit en nu is het nieuws naar buiten gekomen dat ze uit elkaar zijn. Oh nee! Gelukkig is er nog hoop, insiders vertellen dat de break tijdelijk is. We hopen dat het snel goedkomt tussen de twee, want hoe kunnen we anders nog in de liefde geloven?! 

Wie zegt dat vrouwen in Hollywood alleen maar aan catfights doen, heeft het mis. Blake Lively heeft onlangs een belangrijke beslissing gemaakt in het leven van dochtertje James. De actrice heeft de peettantes voor James gekozen… het zijn Amber Tamblyn, America Ferrera en Alexis Bledel! Inderdaad, de actrices met wie ze in The Sisterhood of the Traveling Pants speelde. De vier zijn nog steeds dikke vriendinnen en toen Amber in een interview werd gevraagd of ze de peettantes zijn, werd dat door haar bevestigd. Kleine James boft maar met zulke leuke peettantes! 

Fans van Ashley Benson kregen ongetwijfeld een lichte schok toen ze deze foto op Instagram voorbij zagen komen… Is Ashley zwanger?! En wie kust haar buik… is Tyler Blackburn de vader?! Natuurlijk was dit een grapje van de actrice – dat werd duidelijk toen ze een tweede foto plaatste met haar 'buikje', met dit keer het bijschrift dat een PLL-regisseur de vader zou zijn. Het bleek dus gewoon om een foodbaby te gaan. We waren al bang dat we iets gemist hadden! 

Watch on YouTube

Even een leuk muziekje op de zaterdag. Heb je de nieuwe single van Hilary Duff al gehoord? De zangeres heeft 'Sparks' deze week gelanceerd. Het nummer was ook te horen in haar nieuwe tv-serie Younger. Girlscene is fan en we zijn nu al benieuwd naar de videoclip! Wat vind jij van 'Sparks': hot or not? 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBron

Must reads 👀