Lifestyle

Dingen die alleen lenzendragers herkennen II

Als er iets is waar we een haat-liefdeverhouding mee hebben, dan zijn het wel lenzen. Dat lenzen bestaan is natuurlijk super handig, anders moesten we iedere dag een bril dragen. Helaas zorgen lenzen regelmatig voor de nodige irritaties, letterlijk en figuurlijk. In dit artikel hebben we een aantal struggles die alle lenzendragers herkennen op een rij gezet. Maar er zijn er nog meer! Vanwege het succes van het vorige artikel hebben we een deel twee gemaakt. 

1. Een open doucheputje geeft je doodsangsten. Een afvoerputje is voor jou een must. Wat nou als je lens door het putje spoelt?! 

2. Je lenzen uitdoen nadat je hebt gekookt met rode peper of chilipoeder. OMGGG!

3. Per ongeluk je bril op zetten, terwijl je ook lenzen draagt.

4. Rondlopen op het strand met zware wind is voor jou een hel. Probeer dan maar eens niet te huilen!

5. Als je lens per ongeluk onder je oog terechtkomt, spoken de horrorverhalen meteen door je hoofd. "Nooo, de lens blijft voor eeuwig in mijn lichaam, ik krijg een infectie, ik verlies mijn oog!"

6. Als je jouw lens hebt laten vallen en iedereen beveelt om niet meer te bewegen. 

7. Als je een lens laat vallen tijdens het uitgaan. Op de meest smerige vloer met bier en modder. Tussen het glas.

8. Een gescheurde lens is een nachtmerrie voor jou. Al helemaal als je net je nieuwe maandlenzen hebt opengemaakt. 

9. Omdat je geen geld hebt besluit je toch om rond te lopen met de gescheurde lens. Weet je wel hoe duur lenzen zijn! 

10. Dat je jouw oogbal pakt om te voelen of je jouw lens nog in hebt… en er dan achterkomt dat je 'm al uit hebt gedaan. 

11. Als je één lens hebt laten vallen, scherm je jouw slechte oog af met je hand om zo met je goede oog de verloren lens te kunnen vinden. 

12. Dat je jouw lenzen per ongeluk verkeerd om in doet. Argh, kun je weer opnieuw beginnen! 

13. Knipperen tot je erbij neervalt als je in een ruimte met airco zit. 

14. Als je vergeet om je lenzen uit te doen voordat je jouw ogen gaat reinigen met reinigingsolie en vervolgens super lang je lenzen moet schoonmaken om de olie eraf te krijgen. 

15. Soms baal je van je lenzen als je denkt aan de kosten die je eraan kwijt bent. Iemand die geen lenzen nodig heeft bespaart zoveel geld! 

16. Dat je denkt dat je de lens in het bakje het gedaan, maar er de volgende ochtend achterkomt dat het bakje leeg is. 

17. Dat je denkt dat je lens in een schoon bakje ligt, maar als je 'm in je oog doet er blijkbaar tóch een pluisje op je lens zit. 

18. Op het strand is het niet relaxen met lenzen in. Je bent constant bang dat er een zandkorrel in je oog komt. 

19. Dat je bij het wakker worden denkt dat je op magische wijze weer goed kan zien, maar je dan bedenkt dat je gisteravond vergeten bent om je lenzen uit te doen. 

20. Je lens die dubbelklapt als je in je ogen wrijft. 

20. Je draagt je lenzen langer -veel langer- dan eigenlijk zou moeten. De opticien zou diep teleurgesteld in je zijn als hij wist hoe lang je jouw lenzen draagt. 

21. Dat je lenzen met de verkeerde sterkte opgestuurd krijgt. ARGHHH! Daarom is het wel zo handig dat je jouw lenzen bestelt bij een goede en betrouwbare website. Girlscene is fan van LensOnline. In tegenstelling tot traditionele opticiens zonder webshop en traditionele online lenzenverkopers, combineert LensOnline de twee werelden. Je kunt dus bij een aangesloten opticien je ogen kwalitatief laten checken en vervolgens de lenzen bestellen/laten bezorgen/afhalen. Klik hier om jouw lenzen te bestellen. 

Welke situatie(s) herken jij? 

Bron, Bron
Beeld: thinkstockphotos

*Dit is een gesponsord artikel