Food

Gekke trend: melk met smaakjes door een rietje

Net toen we dachten dat zoiets saais als melk niet leuker of lekkerder kon worden, kwamen we de Quick Milk Magic Sippers tegen. Een rietje met gekke korreltjes erin. Het bleek heel lang geleden al een trend op het gebied van drankjes te zijn geweest, maar het rare rietje is weer helemaal terug van weggeweest. Maar wat doen die rietjes nou precies? Girlscene zocht het voor je uit! 

Twee jaar geleden was de bubble tea helemaal hot, maar er is een nieuwkomer: Quick Milk Magic Sippers. De Quick Milk Magic Sippers zijn rietjes met allemaal kleine korreltjes in de kleuren roze, geel en bruin. Aan de boven- en onderkant is het rietje samengeperst zodat je de korreltjes niet naar binnen slurpt. Het rietje is bedoeld om melk een smaakje te geven. Niet het hele glas krijgt de smaak, maar alleen de slokjes die jij met het rietje drinkt. De melk gaat namelijk langs de korreltjes die de smaak afgeven.

De Quick Milk Magic Sippers zijn er in de smaken chocolade, vanille, banaan en aardbei. De rietjes kosten €0,99 per 5 stuks en zijn te koop bij onder andere Jumbo. Wist je dat een rietje met chocoladesmaak maar 24 caloriën bevat, een normale beker chocolademelk bevat 208 calorieën! 
                                                                       Bron
Quick Milk Magic Sippers klinkt als een heel vernieuwend en modern product, maar niets is minder waar. De rietjes met een smaakje zijn al sinds 1956 in Amerika te koop, maar met de komst van poederchocolademelk van bijvoorbeeld Nesquick waren de smakelijke rietjes ineens een stuk minder populair. Er zijn in de tussentijd al talloze namen langsgekomen voor de rietjes, zoals Flav-R-Straws, Sippahs en Magic Milk Straws. Deze andere merken hebben nog veel meer andere smaken zoals karamel, chocolade & mint en koekjes & room, maar die zijn helaas niet in Nederland te koop.

Zou jij deze rietjes willen uitproberen?

Bedankt voor de tip Mellanie! 

 

Mellanie stuurde ons deze tip via Snapchat. Heb jij ook een leuk idee? Stuur ons dan een berichtje of foto via Snapchat @girlscene_nl