Lifestyle

Je dromen achterna… What’s next?

De afgelopen weken waren een rollercoast voor ons, Robin en Renee. Wij dromen van muziek maken, optredens geven, mensen inspireren en zijn vastbesloten om onze dromen waar te maken. Vrijdag 20 maart lanceerden wij als MesMerized onze single en onze bijbehorende clip. Inmiddels is het een paar weken verder en is er een hoop gebeurd en dat willen we graag met jullie delen…

“WOW, Yes!, Woehoeee!” Dit is slechts een greep uit de kreten die wij de afgelopen weken meerdere keren uit hebben gekraamd! De aanloop naar de single release hebben jullie via onze vorige artikelen kunnen volgen, zo hebben we met filmpjes afgeteld tot de grote dag! Vrijdag de 21e was het dan eindelijk zover, onze single was vanaf 00.00 uur op iTunes en Spotify verkrijgbaar, en s’ochtends vanaf 10.00 uur stond de clip online waar Girlscene natuurlijk de grote primeur mee had. Als twee kleine kindjes -zenuwachtig voor hun eerste kinderfeestje- zijn we aan deze dag begonnen.

Halverwege de dag (zo rond 13.00 uur 's middags) hebben we ook onze prank online gezet: 

Deze prank, waarbij we Nicki Minaj fans vroegen naar de zogenaamde samenwerking tussen MesMerized en Nicki Minaj, hadden we de dag voor onze release opgenomen bij het concert van Nicki Minaj. Het idee van onze prank is gebaseerd op bestaande pranks van onder andere Jimmy Kimmel. We wilden iets grappigs doen wat te maken zou hebben met MesMerized en muziek en zo kwamen we eigenlijk op dit idee. We hadden nooit gedacht dat het zo goed zou werken en al helemaal niet dat het uiteindelijk het hele internet over zou gaan! Binnen ongeveer een uur tijd stond onze prank op NU.nl. In de uren die volgden stonden we op VKmag, Spitsnieuws, Flabber, Veronica Magazine, Grazia en Ballinnn. Het filmpje is ruim een week lang op allerlei nieuwssites genoemd en tot op de dag van vandaag komen er nog views en reacties bij. We willen nogmaals benadrukken dat deze prank echt puur als grap is bedoeld en we hebben niemand gedwongen om bepaalde antwoorden te geven. Het is belangrijk om de humor ervan in te zien en niet te serieus om te gaan met dit soort (naar ons idee; hilarische) pranks.

Op iTunes hebben we gewoon op nr. 24 gestaan in de top 100 nieuwe hits. (dit was een duidelijk “WOEHOEEEEEEE” – momentje)

In de dagen na onze release hebben we ons vooral bezig gehouden met alle views, reacties en berichten die we kregen naar aanleiding van zowel onze clip als onze prank. Op social media ging het los, maar we hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk te reageren op alles wat er geschreven werd. Dit hebben we gedaan, omdat we iedereen willen laten weten hoe tof we het vinden dat mensen de moeite nemen om te reageren of delen en onze clip & prank te bekijken. Ondanks alle mega positieve en blije reacties hebben we toch ook veel negatieve reacties gehad, zo ook op ons vorige artikel op Girlscene waren helaas meer negatieve dan positieve reacties. Hiermee werden onze spanningen die we van tevoren hadden waargemaakt en dat is jammer. Een mening hebben is heel goed en dat wij misschien niet jouw smaak zijn is ook helemaal niet erg, jammer vinden we het wel dat sommige mensen best kwetsende dingen schrijven die niks meer te maken hebben met een mening over het nummer zelf. Maar goed, ook dit hoort erbij en alle mensen die schrijven dat wij toch niks gaan bereiken met dit nummer hebben ervoor gezorgd dat wij des te harder het tegendeel willen bewijzen! Positive thinking! =D


We zijn inmiddels door meerdere kleine radiostations gedraaid en hebben een interview gehad op radio Zuid-West FM (je kunt hier het interview terugluisteren vanaf minuut 35.55). Ook hebben we een interview gehad met Grazia wat waarschijnlijk deze week of volgende week geplubiceerd wordt! Verder zijn we druk bezig met het opnemen van nieuwe filmpjes, dus wil je op de hoogte blijven van ons en onze muzikale avonturen volg ons dan op onze sociale media.

We hebben nog steeds hele grote dromen en we zullen niet stoppen voordat deze uitgekomen zijn!

Liefs Renee & Robin

Volg MesMerized op TwitterInstagram & Facebook