News

OMG: deze hoofdrolspeler gaat The Vamipire Diaries verlaten

Laat het alsjeblieft niet waar zijn! The Vampire Diaries is al zes jaar één van onze favoriete series en we kijken altijd met veel plezier naar de avonturen van Stefan, Damon, Bonnie en Elena. Toch blijken zes seizoenen genoeg te zijn voor één van de acteurs. Een hoofdrolspeler heeft bekend gemaakt dat hij of zij de serie verlaat aan het einde van het seizoen. OMG! Enne, je kunt dit beter niet lezen als je geen spoilers wil ;-). 

Het is echt waar… Nina Dobrev stopt met The Vampire Diaries. Dit keer komt ze niet nog een keer terug uit de dood -wat we stiekem hoopten- en zal Nina officieel niet meer deel uitmaken van de cast van de serie. De actrice maakte het grote nieuws bekend op Instagram. "Ik heb een weekend doorgebracht met mijn TVD familie. Ik wil de eerste zijn om te vertellen dat het niet alleen een vakantieviering is, maar ook een afscheidsfeestje."

Blijkbaar wist Nina altijd al dat ze de serie na zes seizoenen zou verlaten: "Ik wist altijd dat ik het verhaal van Elena in zes seizoenen wilde vertellen. In die zes jaar heeft niet alleen zij, maar ook ik de reis van mijn leven doorgemaakt", schrijft de actrice in haar Instagram-verklaring. "Ik was een mens, ik was een vampier, ik was een gestoorde onsterfelijke. Ik werd ontvoerd, vermoord, opnieuw tot leven gewekt, vervloekt, en nog is er zoveel meer wat er in de seizoensfinale gaat gebeuren."

Nina is niet de enige die stopt met The Vampire Diaries. Ook Michael Trevino die Tyler Lockwood speelt zal niet terugkeren in de serie. "Afscheid nemen van Nina is bittersweet en mooi. Na zes jaar heeft iedereen -de cast en crew- een hechte band gekregen. Nina kijkt ernaar uit om haar vleugels uit te slaan, wat rust te nemen en te reizen en we steunen haar. We zullen Nina en de vierhonderd personages die ze speelde missen, maar we vinden het ook leuk om de verhalen van de broers Salvatore verder te vertellen", aldus TVD-producer Julie Plec. 

Ja, je leest het goed: de serie gaat dus gewoon door zonder Elena! Het is bevestigd dat Ian Somerhalder en Paul Wesley wel terugkeren en dat er dus een seizoen 7 komt. Het seizoen zonder Elena zal in september 2015 te zien zijn. 

Lees Nina's volledige verklaring hieronder: 

Nooo, zo jammer! Gelukkig hebben we nog even om van Elena afscheid te kunnen nemen, de laatste aflevering van seizoen 6 zal eind mei uitgezonden worden in Amerika. 

Wat vind jij ervan dat Nina Dobrev de serie verlaat? Kan de serie volgens jou doorgaan zonder haar of is ze onmisbaar? 

BronBron

Must reads 👀