Lifestyle

Hot/Not: Beyoncé’s liefdeslied voor Jay Z

We zijn altijd blij met een nieuw nummer van Beyoncé, maar het liedje dat ze zaterdag als verrassing met de wereld deelde is wel heel speciaal. De zangeres brengt met 'Die With You' een ode aan haar grote liefde Jay Z. Het is een ballad waarbij ze zichzelf begeleidt op de piano. Wat vind jij van Bey's liefdeslied 'Die With You': hot or not? 

Beyoncé is koningin in het uitbrengen van muziek zonder aankondiging. Queen B. heeft ook eigenlijk geen promotie meer nodig, want haar liedjes stellen nooit teleur. Maar het nummer dat ze zaterdag met ons deelde is wel een heel bijzondere. 'Die With You' is een intiem nummer dat ze speciaal voor haar man Jay Z zingt. 

Het is geen toeval dat Beyoncé juist dit nummer heeft gelanceerd. Op zaterdag 4 april was het stel zeven jaar getrouwd, dus dit is wel een gepaste manier om het te vieren. De superster heeft niet alleen het nummer gelanceerd, maar ook het bijbehorende filmpje. Bijzonder, want in het filmpje zien we Bey die het liedje zingt en zichzelf begeleidt op de piano. Het lijkt alsof het gefilmd is met een smartphone, wat de video heel intiem maakt. 

Er is echter wel één catch van de lancering; het nummer is alleen te luisteren op Tidal, de nieuwe streamingsdienst van Jay Z. Tidal is de concurrent van Spotify en onderscheidt zich door muziek van cd-kwaliteit aan te bieden. Ook krijgen de artiesten via Tidal meer betaald van via Spotify. Rihanna, Taylor Swift, Nicki Minaj en Madonna steunen Tidal al. Het nieuwe nummer van Beyoncé is dus de ideale manier om Tidal te promoten. Toch hebben mensen er een kopie van gemaakt, waardoor je 'm nu ook kunt luisteren via YouTube. 

Maar goed, het gaat dus om het nieuwe nummer en de video. Kijk, luister en oordeel zelf: 

Watch on YouTube

Awww, lief he? Omdat je de lyrics misschien niet goed kon horen en ze zo bijzonder zijn, hebben we er een aantal voor je op een rij gezet: 
“I don’t have a reason to cry/And I have every reason to smile”
“And I don’t have a reason to lie/When you’re already reading my mind”
“And I don’t have a reason to be/If I can’t be with you”
“And I don’t need air in my lungs/If I can’t sing your song”
“‘Cause darlin’ I wake up just to sleep with you/I open my eyes so I can see with you” “And I live/so I can die with you”

Wat vind jij van 'Die With You': hot or not? Vind je het een mooi nummer of is het niet jouw smaak? 

Must reads 👀