Lifestyle

Steun de oplossing voor een makkelijk & betaalbaar gezond leven

Nu de zomer steeds dichterbij komt, moeten we toch wel denken aan die bikini body. Dat betekent dat we gezond(er) gaan eten en vaker onze sportkleding aantrekken voor een work-out. Maar iedereen die een gezonde levensstijl probeert te krijgen weet ook dat het best lastig is. Welke producten zijn nou fijn en waar vind je de beste prijs? De oplossing is er: de Healthbox! Het geld alleen nog niet – en daar hebben ze jouw hulp bij nodig! Lees snel verder voor alle details. 

Een gezonde levensstijl krijg je niet vanzelf, daar moet je moeite voor doen. 's Avonds dat bakje chips verruilen voor wortels en komkommers en vaker van de bank af komen om naar de sportschool te gaan bijvoorbeeld. Gelukkig merk je snel genoeg resultaat – je lichaam wordt niet alleen strakker, maar je krijgt ook meer energie. 

Helaas is het zo dat een gezonde levensstijl een stuk duurder is dan een ongezonde levensstijl. En een stuk tijdrovender. Want wat zijn nou de beste en nieuwste producten op het gebied van vitamines, gezonde voedingsmiddelen, natuurlijke verzorging en sport? Waar kun je de producten voor de beste prijs vinden? Met de Healthbox sla je twee vliegen in één klap: maandelijks krijg je nieuwe interessante producten met veel voordeel thuisbezorgd. Om dit te kunnen realiseren is €10.000 nodig en hiervoor vragen bedenkers Willemijn en Liselotte jou om hulp.



Wat is Healthbox? 
Healthbox biedt je een gezonde start voor de dagelijkse gezondheid, introduceert je aan nieuwe interessante producten, geeft je veel voordeel en het wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. Maandelijks wordt er een mooie Healthbox naar je toegestuurd met in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine van Orthica. Met dit product alleen heb je de kosten voor een abonnement er al uit. Hiernaast zitten er nog 4 of 5 producten in Healthbox zoals: gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en alles wat je nog meer kan bedenken op het gebied van gezonde lifestyle. De inhoud van de box is een verrassing en daarmee een cadeau voor jezelf. Geen onzin maar mooie eerlijke producten, en met een goed verhaal.

Waarom deze crowdfund-campagne?
Om Healthbox op te kunnen zetten is €10.000 nodig. Met jouw investering kunnen ze heel Nederland kennis laten maken met Healthbox. Zo kunnen ze de webshop lanceren waarmee het mogelijk wordt om een box te bestellen en een abonnement af te sluiten. Mooie merken en producten die een podium verdienen kunnen ze aan jou introduceren en Healthbox kan iedereen een kans geven om een gezonde, makkelijke en betaalbare start te maken.

Lijkt de Healthbox jou wel wat? Voor €20 bestel je eenmalig de Healthbox (de box zal normaal €24,95 per maand kosten) én steun je het initiatief. Klik hier om mee te doen. 

Must reads 👀