News

OMG: Taylor Swift heeft een relatie met deze knappe celeb

Na een turbulent liefdesleven (we noemen Harry Styles, John Mayer en Jake Gyllenhaal) heeft Taylor Swift zich de afgelopen maanden vooral gefocust op haar vriendinnen. Toch heeft de zangeres besloten om weer te daten… Met succes! Bronnen hebben bevestigd dat Taylor weer aan de man is. En ja, het is wéér een knappe celebrity. Lees snel verder om te weten wie de lucky man is. 

It's official: Taylor Swift en Calvin Harris zijn een setje. Dit is bevestigd door meerdere bronnen aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De twee waren vorige week hand in hand gespot tijdens het concert van countryzanger Kenny Chesney. Een bron vertelt aan de website dat de twee meteen een klik hadden tijdens de 2015 Brit Awards van vorige maand waar de zangeres een grote prijs won. 

Taylor en Calvin wisselden nummers uit en zijn sindsdien druk aan het sms'en. Twee weken na de ontmoeting vloog Taylor naar Las Vegas om hem te zien optreden. "Toen sloeg de vonk pas echt over", zegt de insider. Daarna zijn de twee hand in hand gespot tijdens een wandeling in Radnor Lake State Park, Nashville. Vervolgens waren ze intiem tijdens Kenny Chesney's concert. Calvin is naar verluidt helemaal gek op de zangeres. "Hij keek constant naar Taylor. Hij vindt het leuk dat ze altijd zo awkward danst, het maakt hem aan het lachen", aldus Sydnie Beeman, die tijdens het concert naast de twee stond. "Hij sloeg zijn armen om haar heen en kuste haar". Aw, zo lief! 

Een relatie is niet het enige wat er tussen de twee speelt, als het goed is komt er ook een samenwerking aan! Een andere bron vertelt dat Calvin niet kan wachten om de studio in te duiken met Taylor. "Hij stuurt haar liedjes en heeft haar naar Las Vegas laten komen. Hij wil met haar samenwerken en ze heeft ja gezegd." Een samenwerking met Calvin zou wel betekenen dat ze qua muziek een heel andere richting in slaat: "Ze is echt aan het veranderen als een artiest. Ze wil niet in een hokje gestopt worden, daarom wil ze alles proberen", aldus de bron. 

Het kersverse stelletje heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar de foto's van Kenny Chesney's concert liegen er niet om. Op de foto's is te zien dat Calvin zijn arm om Taylor slaat en de zangeres zijn hand vast heeft. Klik hier om de foto's te bekijken. 

Vind jij dat Taylor en Calvin goed bij elkaar passen? Zo niet; met wie moet Taylor dan daten?

Bron, Bron
Beeld: gettyimages

Must reads 👀