News

Ouch: Justin Bieber vergeet de tekst van Ariana Grande’s liedje

Fans van Ariana Grande kregen een grote verrassing tijdens een concert in Miami. Ineens verscheen Justin Bieber op het podium! Ze zongen samen 'Love Me Harder', een liedje van Ariana – er was alleen één probleem: Justin kende de tekst niet. Nope, helemaal niks. Bekijk hier zijn blunder én zijn verontschuldiging. 

De grootste nachtmerrie van zangers kwam uit voor Justin. Hij verraste het publiek van Ariana's concert in Miami met een suprise duet. De zanger verscheen op het podium -uiteraard ging het publiek helemaal uit zijn dak- zong een paar zinnen van 'Love Me Harder', maar ging al snel de mist in en moest hierdoor zijn eigen tekst verzinnen. Ouch! 

Ariana had meteen door dat Justin zijn tekst niet kende. Ze sprong in toen hij begon met improviseren. Justin stopte met zingen en ging er maar leuk bij dansen, want ja, wat moet je anders doen op het podium als je de tekst niet weet? Af en toe probeerde hij nog wel mee te zingen. Gelukkig klonk het wel heel goed! 

Bekijk Justin's blunder en verontschuldiging hieronder: 

Hoewel het schreeuwende publiek er niet zo mee leek te zitten (hallo, je gaat naar een concert van Ariana en dan krijg je niemand minder dan Justin als bonus erbij!), voelde Justin zich toch wel schuldig over zijn blunder. "Ik voel me een beetje rot. Ik ben de tekst vergeten, Ariana", zei Justin na het duet. "Ik heb ze backstage een uur lang proberen te leren. Ik voel me schuldig, het spijt me. Vergeven jullie me? Ik voel me vreselijk." Awww, arme Justin. Ariana nam het hem in ieder geval niet kwalijk: "Niemand hoorde het. Niemand kon het horen, iedereen schreeuwde zo hard. Het is oké, het is oké". 

Ach, we vergeven het Justin. Knap hoe hij het heeft opgelost, wij durven te wedden dat het publiek het niet eens door had. En stoer dat hij het gewoon toe heeft gegeven! Bovendien hebben we gehoord hoe Justin en Ariana samen klinken en dat smaakt naar meer – of niet? 

Wat vind jij van de blunder van Justin? Gênant of vind je dat hij er zichzelf wel goed uit heeft gered? 

Bron

Must reads 👀