News

Gossip Girl(scene) week 13

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: nieuwe status voor de relatie tussen Katy Perry en John Mayer, Hilary Duff's nieuwe single, Shirtless Justin Bieber in een sexy fotoshoot met Kendall Jenner en Zayn Malik uit One Direction gezet?

Watch on YouTube

Hilary Duff rockt niet alleen blauw haar, maar ook een nieuw liedje. Hilary's nieuwe single heet 'Sparks' en komt op 7 april uit. Gelukkig heeft ze wel een sneak peek voor ons! En we krijgen niet alleen een voorproefje van Hilary's nieuwe single, maar er zijn ook fragmenten te zien uit de nieuwe serie 'Younger' waar ze een rolletje in heeft (31 maart op tv in Amerika, mocht je het nog niet weten). Ons oordeel? De sneak peek van 'Sparks' smaakt naar meer! 

Katy Perry en John Mayer hebben een punt gezet achter hun relatie. De twee hebben sinds februari 2014 een knipperlichtrelatie, maar volgens een bron is de breuk dit keer definitief. Dat zou John hebben verteld aan zijn vrienden. "Dit keer zijn ze niet uit elkaar gegaan doordat Katy zoveel op tournee is, maar omdat hij er niet meer zoveel gevoel bij heeft", aldus de bron tegen E! Online. "John is niet meer verliefd op Katy, maar hij zal altijd van haar houden." Een tijdje geleden werden ze nog samen gespot tijdens een diner in Chateau Marmont, waar ze het heel gezellig hadden en een paar keer zoenden. Helaas is dat nu dus verleden tijd. 

Zet twee knappe mensen bij elkaar en je hebt een perfecte foto. Justin Bieber en Kendall Jenner hebben samen geposeerd voor de camera van Mario Testino. De fotoshoot is voor het aprilnummer van Vogue, waarin de twee (samen met Gigi Hadid, Ansel Elgort, Dylan Penn en Hopper Penn) zullen schitteren als The Brat Pack. Ze worden zo genoemd omdat Vogue denkt dat ze aan het begin van een glansrijke carrière staan. Geef ze eens ongelijk, wij denken dat ook! 

Jennifer Lopez en Casper Smart zijn weer samen! J.Lo en Casper -die ooit achtergronddanser van haar was- zijn zoenend gepspot. Roddelwebsite TMZ beweert de foto's te hebben. Ook weten ze zeker dat ze een relatie hebben, omdat ze elkaar zoenden in het openbaar. Nu hopen dat de relatie dit keer stand houdt! 

Ed Sheeran is weer vrijgezel! Het is uit met zijn vriendin Athina Andrelos. Dat heeft hij zelfs bevestigd tijdens een radio-interview met de Australische zender KIIS 1065. De twee waren lange tijd samen, maar dat heeft de zanger lang stilgehouden. "Ik was het afgelopen jaar geen vrijgezel, ik heb lange tijd een relatie gehad. Nu ben ik wel vrijgezel", geeft Ed toe. Je mag best een serenade aan ons brengen hoor, Ed ;-). 

Ben jij al bekomen van het nieuws van One Direction? Wij kunnen nog steeds niet geloven dat Zayn ermee stopt (1 april grap, please?). De zanger stopt ermee omdat hij graag een normaal leven wil leiden. Dat is tenminste wat er naar buiten is gebracht. Maar volgens de laatste roddels is het helemaal niet zijn eigen keuze geweest. Zayn zou uit de band gezet zijn. Volgens de insiders werd Malik een ultimatum gesteld: stoppen met drank en drugs of de band verlaten. "Zayns alcohol- en drugsgebruik werd op een gegeven moment een te groot probleem voor de groep", weet een bron. Daarom zou Zayn voor de keuze zijn gesteld. "Hij koos ervoor om niet af te kicken." WOW! We kunnen ons niet voorstellen dat dit de echte reden is van Zayn's vertrek. Toch? 

Dat Taylor Swift de wereld rockt wisten we al, maar dat is nu echt bevestigd door Fortune. De zangeres staat hoog in de lijst van de vijftig meest invloedrijke personen van de wereld. Ze is zelfs de meest invloedrijke vrouw! Taylor staat op de zesde plek van de lijst en laat zelfs Facebook-oprichter Mark Zuckerberg achter zich! 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bron: nu, ohnotheydidnt, dailymail

Must reads 👀