Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, Amanda Seyfried en Rita Ora, tot Sarah Jessica Parker en Rachel Zoe. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Amanda Seyfried
Op Instagram zagen we al wat kiekjes uit Italië verschijnen. Amanda is in Rome om samen met de beroemde fotograaf, Mario Testino, een campagne te schieten. Er kwamen heel wat outfits langs, maar dit is onze favoriet. De torenhoge hakken met het romanstische jurkje, bella!

Rita Ora
'Think Pink' moest Rita gedacht hebben. Niet alleen Rita rockt het roze pak, Rihanna verscheen vorige week ook in een compleet roze outfit. Er is wat lef voor nodig, maar het staat ze beiden goed! Rita verscheen in het pak van Pallas bij de Morning Show.

Khloe Kardashian
Als er iemand in Los Angeles vaak in fitnesskleding wordt gespot is het Khloe wel, en dat is te zien! Khloe traint 5 dagen per week met een personal trainer en de andere dagen duikt ze zelf de sportschool in. De jongste van de zusjes Kardashian gaat voor een basic outfit en draagt hierbij een handtas van Givenchy.

Nicole Polizzi
Weet jij nog hoe Snooki eruitzag in Jersey Shore? Wat een transformatie! Nicole is nog steeds samen met Jionni en de lovebirds hebben samen twee kinderen. Snooki laat de oranje spraytan, nepwimpers en korte rokjes tegenwoordig liggen en kiest voor een volwassen look. 

Vanessa Hugens
Het is een wonder hoe de paparazzi Vanessa herkennen in deze outfit. Met haar grote hoed en zwarte outfit dacht ze undercover te zijn, maar de torenhoge hakken zijn niet bepaald onopvallend te noemen. Vanessa is onderweg naar de Broadway Musical Gigi waarin ze de hoofdrol speelt. 

Elizabeth Banks
Wist jij dat Elizabeth Banks, Effie Trinket speelt in The Hunger Games? Wij hadden namelijk geen idee! Elizabeth wordt gespot in een jurk van Monique Lhuiller, ze draagt  daarbij pachtige pumps van Stuart Weitzman. 

Sarah Jessica Parker 
Niet alleen Carrie Bradshaw uit Sex and the City heeft een liefde voor New York, ook Sarah herself woont in The Big Apple. Sarah werd 50 jaar en nam haar 3 kideren mee naar The Empire State Buiding. Sarah kleedt zich naar het koude weer en draagt pistol boots met opgerolde jeans, een dikke winterjas en om een beetje undercover te blijven een grote muts en zonnebril.

Hilary Duff 
Hilary Duff zei gedag tegen haar blonde lokken en ging voor een nieuwe, opvallende coupe. Ook Hilary is veel in de gym te vinden, ze draagt net zoals Khloe een vest om haar heupen en draagt haar favoriete zwart-witte Nikes.

Rachel Zoe
Stylist van de celebs, Rachel Zoe, was te vinden in Beverly Hills terwijl ze een kijkje nam in de Ralph Lauren winkel. Wat een vreselijke baan, winkelen voor je werk.. 😉 Rachel Zoe ging voor een all black outfit en draagt daarbij een grote tas van Saint Laurent.

Lily Allen 
Ook Lily werd tijdens het shoppen in Los Angeles gespot. Ze combineerde een cropped blouse van Marc Jacobs met een high waist pantalon en platform sneakers . Niet alleen Kim Kardashian verruilde haar donkere haren voor een blonde coupe, ook Lily Allen gaat voor de blonde lokken. We like! 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: GettyImages

Must reads 👀