Beauty

Trend: de lipstick kleuren van dit seizoen

We love lipstick. Geen twijfel over mogelijk! Met een goede kleur op je lippen zie je er verzorgd uit, terwijl je misschien niet eens veel moeite hebt gedaan. Nu de winter achter ons ligt en de zomer in aantocht is, is de grote vraag: welke kleur gaan we dit seizoen rocken? Lees snel verder, want Girlscene vertelt je precies wat de it-kleuren van dit moment zijn.

Matte lipstick is helemaal hot, maar misschien geef jij de voorkeur aan een romige finish waarmee je niet per se een statement maakt. De trendgoden hebben in ieder geval gesproken, want voor welke finish je ook gaat, met de volgende kleuren sla je de plank in ieder geval niet mis!

Als we MAC mogen geloven heb je de volgende kleuren sowieso nodig: 
 Silly: fel wit-roze (matte)
 Diva-ish: intense fuchsia (amplified)
 Notice Me: licht lila (lustre)
 No Faux Pas: geel-felroze (matte)


Valt je op dat de roze en lila kleuren helemaal in zijn? 😉 Dat niet iedereen op de Girlscene redactie fan is van die laatste kleur kon je al in dit artikel lezen, maar blijkbaar zijn er nog genoeg meiden die een paarse lip wel kunnen waarderen! Verder is het motto: hoe feller de kleur, hoe beter. Uiteraard test Girlscene de kleuren uit. 


MAC Diva-ish | MAC Notice Me | MAC Silly | MAC No Faux Pas


MAC Diva-ish | MAC Silly
MAC Notice Me | MAC No Faux PasMAC Diva-ish
Diva-ish van MAC is een kleur voor meiden met lef die niet bang zijn om op te vallen met hun lipkleur. Het is een warme donkerroze tint die universeel is, wat wil zeggen dat het bij veel meiden mooi staat. Van een lichte tot donkere huidskleur! MAC Notice Me
Dan nu de lila lipstick! Op de foto komt het iets meer roze over en iets minder lila, maar al met al is het toch een draagbare kleur. Het is draagbaar omdat het een heel transparante dekking heeft, maar dat heeft alles te maken met de finish. Lustre lipsticks van MAC staan daar namelijk om bekend. Toch is het een prima kleur voor meiden die houden van een koele tint op hun mond.MAC Silly
Als er één kleur is waarmee je dit seizoen mag opvallen, dan is het wel met een barbieroze kleur zoals Silly. Stap maar eens de drogisterij in en bekijk de nieuwste lipsticks… Grote kans dat je deze kleur veel voorbij ziet komen. Deze kleuren laten je stralen en het staat bovendien mooi op zowel een lichte, medium als donkere huidskleur.


MAC No Faux Pas
Een lipstick kleur als MAC No Faux Pas is het volwassen zusje van kleuren zoals Silly of zelfs Diva-ish. Het is koeler, maar knalt alsnog van je lippen af. Dit is een kleur die meiden met een medium tot donkere huid heel goed kunnen hebben. Erg mooi voor de zomer!

Overigens is knaloranje ook een heel goede kleur voor dit moment van het jaar, dus als je een warme huid hebt is dat zeker een aanrader. Maar zoals Smashbox visagist Wil Malherbe tegen Girlscene zei: je hoeft kleuren niet te matchen met je ondertoon en huidskleur. Zelfs vloekende kleuren staan mooi!

Deze MAC lipsticks kosten €19 per stuk. Als je goede dupes weet voor de kleuren mag je het zeker laten weten door in een reactie onder dit artikel te vertellen welke dat zijn! 🙂

Welke kleuren vind jij het mooist?