Lifestyle

Deze vrouw verdient de kost met fan fiction over Harry Styles

Welk meisje droomt er nu niet van Harry Styles? Dat je er geld mee zou kunnen verdienen had je vast niet verwacht. Het overkwam Anna Todd. Zij fantaseerde over Harry Styles, schreef dit op en publiceerde het op de app Wattpad. Binnen no time werd haar verhaal over Harry (die in het boek Hardin heet en onder de tatoeages zit) miljoenen keren gelezen. Anna's eerste boek 'After' is een feit en het is een hit over de hele wereld.

Groot succes
Acht uur per dag schreef Anna aan haar eerste Harry Styles fan fiction boek. Ze publiceerde de hoofdstukken op de app Wattpad. Anna heeft haar eerste boek dus geheel op haar telefoon geschreven! Het verhaal is al meer dan 1 miljard keer gelezen en op Twitter zijn Tessa en Hardin, die 'Hessa' worden genoemd, het gesprek van de dag. Ze worden dus als de 'Brangelina' gezien in de boekenwereld. En als er een ship naam is dan weet je dat het echt een succes is ;-). Een Amerikaanse uitgever pikte dit op en maakte er een echt boek van waarvoor Anna nog 50% extra inhoud schreef.

Over 'After'
'After' gaat over Tessa en Hardin, een jongen die gebaseerd is op Harry. De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

'After' nu ook in het Nederlands
Het eerste boek van Anna moet je dus niet alleen lezen omdat het fan fiction over Harry Styles is (oké, wel als je een Directioner bent), maar het is ook een heerlijk – lees: verslavend! – boek waarmee je je kunt vermaken op een luie zondag of op vakantie. Het boek is in Amerika een groot succes en wordt zelfs vergeleken met Fifty Shades of Grey. Goed nieuws: 'After' verschijnt op 17 maart in het Nederlands bij uitgeverij de Boekerij! 

Enne… de filmrechten zijn aan Paramount verkocht, dus met een beetje geluk komt er over een tijdje ook een film aan! 

Heb jij al gehoord van 'After'? Ga jij het boek op je to read list zetten? 

*Dit is een gesponsord artikel