News

De kant van Ariana Grande die niemand kent

Je kunt zeggen wat je wil wat Ariana Grande betreft, er is één ding dat zeker is. Ze is verbazingwekkend goed in iets waar weinig mensen van weten… Tijdens haar eerste optreden in een talkshow laat ze zien hoe goed ze dit kan. Samen met Jimmy Fallon, de talkshow host, laat ze haar inner Céline Dion zien en wauw: wat doet zij dit goed!

Misschien komt Ariana Grande niet altijd even warm en liefdevol over op het publiek, maar dat ze een andere kant heeft bewijst ze op televisie. Tijdens haar optreden in de talkshow van Jimmy Fallon laat Ariana er niets van merken dat ze soms een diva is, want ze is heel meegaand en bovenal komt ze lief over. Het is niet niks als je door Jimmy himself 'on the spot' wordt gezet en wordt gevraagd om zomaar iets te doen. En voorbereid of niet, Ariana Grande pakt die kans met beide handen aan. Jimmy weet namelijk dat ze goed is in het nadoen van mensen en hij vraagt Ariana of ze zich even wil voordoen als Céline Dion. En wat er dan gebeurt verbaast je hoogstwaarschijnlijk…

Watch on YouTube

Who knew dat Ariana Grande dit in zich had? Op de Girlscene redactie vinden we het in ieder geval leuk dat Ariana deze kant van zich laat zien!

Wat vind jij van Ariana's Céline Dion impressie? Wist jij dat zij dit in zich had?

Must reads 👀