News

Gossip Girl(scene) week 12

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Miley Cyrus wordt bedrogen door Patrick Schwarzenegger, Justin Bieber heeft op zijn buurman gespuugd, Cara Delevingne acteert in Paper Towns en wordt Kylie Jenner een beautyblogger? 

Als er een celeb verstand heeft van beauty, dan is het Kylie Jenner wel. Haar lippen zijn inmiddels een begrip en talloze bloggers hebben volle lippen à la Kylie geprobeerd na te maken in tutorials. Maar wie kan dat eigenlijk beter dan Kylie herself? Dat dacht miss Jenner ook, want aan bovenstaande tweet te zien is ze van plan om make-up video's op te nemen. Hé, als ze een YouTube-kanaal begint dan zijn wij de eersten die abonneren! 

De denim on denim outfits van Britney Spears en Justin Timberlake uit 2001 zijn inmiddels berucht. Niet alleen Katy Perry deed een 'Britney en Justin' (zij was van top tot teen gehuld in spijkerstof kleding tijdens de MTV Video Music Awards), maar ook Blake Lively en Ryan Reynolds gingen voor dezelfde look! Oké niet helemaal, het was een Photoshop grapje van Ryan. Blake en Ryan zijn de laatste tijd super actief op social media, we love it! 

Watch on YouTube

Van topmodel naar steractrice, dat is Cara Delevingne. De eerste grote filmrol is binnen, ze speelt van Margo in de nieuwe film Paper Towns. Dit is een verfliming van het gelijknamige boek van John Green. De eerste trailer is uit en we kunnen een glimp opvangen van het acteerwerk van Cara. Let vooral even op haar accent! Ze moest voor de film haar Britse accent verruilen voor een Amerikaans accent. You go Cara! Enne… blok 30 juli in je agenda, want dan draait Paper Towns in de bioscoop. 

Zayn Malik is niet de enige die zijn vriendin zou bedriegen. Ook Patrick Schwarzenegger zou het niet zo nauw nemen met de regels binnen een relatie. Hij is namelijk in een innige omhelzing gespot met een meisje dat overduidelijk niet Miley Cyrus was. Ouch! Hij was op vakantie in Mexico zonder Miley en de geruchten gaan dat hij dat ook niet zo erg zou vinden. Patrick en Miley hebben nog niet gereageerd op het nieuws, maar de roddels zijn voor een aantal Miley fans genoeg om hem met de dood te bedreigen… Mocht hij ooit (weer?) vreemdgaan, dan denkt hij vast wel twee keer na ;-).  

Oei… Het leek de goede kant op te gaan met Justin Bieber -hij bood zelfs zijn excuses aan voor zijn gedrag van de laatste tijd- maar nu zijn er toch weer negatieve berichten over de zanger. Hij is aangeklaagd door zijn oude buurman wegens mishandeling en bedreging. De buurman zegt dat Justin hem in zijn gezicht heeft gespuugd. Ze zouden ruzie hebben gekregen omdat de zanger te hard door de buurt reed. De buurman eist 25.000 dollar schadevergoeding. 'Gelukkig' is dit al een tijdje geleden gebeurt en gaan we ervan uit dat Justin nog steeds zijn belofte nakomt. 

Watch on YouTube

Oh oh… heb jij de allerlaatste aflevering van Glee al gezien? Na zes jaar komt er dan een einde aan de serie. We moeten afscheid nemen van McKinley High, Rachel Berry en natuurlijk de liedjes die we stiekem altijd helemaal meezingen. Om het verdriet een beetje minder erg te maken, trakteert Girlscene je op één van de allermooiste Glee-covers van de afgelopen zes jaar. 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bron: nu, ohnotheydidnt, dailymail

Must reads 👀