Lifestyle

Hot/Not: ‘Dance Until We Die’ van MesMerized

Met de popact MesMerized heeft Nederland er nieuw talent bij. MesMerized bestaat uit twee stoere chicks met knalblauw en -rood haar die jou met hun muziek aanmoedigen om jezelf te zijn. Daar kunnen wij alleen maar fan van zijn! Girlscene heeft de primeur van hun allereerste single en videoclip 'Dance Until We Die'; een nummer waar je helemaal op los kunt gaan. Wat vind jij: hot or not? 

Daar is 'ie dan! Girlscene heeft de primeur van de allereerste single en videoclip van MesMerized. Gisteren vertelden we jullie in dit artikel over 'Dance Until We Die' en de weg van Renée en Robin -die samen MesMerized vormen- naar de top. Vandaag is het eindelijk zover en mag MesMerized haar muziek met jullie delen. 

Nieuwe popact
MesMerized is hard opweg om de hitlijsten te bestormen. Mocht je nog niet bekend zijn met MesMerized: het is een popact waarmee Renée en Robin de wereld willen veroveren. De zusjes willen iets nieuws brengen, nieuwe muziekstijlen mengen en mogelijk zelfs een nieuwe rage creëren. MesMerized betekent ‘gebiologeerd’ wat inhoudt dat je iets helemaal onder jouw invloed brengt en indirect willen de dames hun ‘invloeden’ overbrengen op een groot publiek.

Boodschap
Het kersverse duo wil graag eerst Nederland en daarna internationaal doorbreken en hopen met hun muziek andere mensen te inspireren om ze te laten zijn wie ze willen zijn. “Wees niet bang om anders te zijn dan het ‘standaard’ beeld wat de samenleving van je verwacht”, aldus MesMerized. "Met MesMerized willen wij – naast dat we een nieuwe popact zijn die hits willen scoren – een boodschap overbrengen! De gedachte achter MesMerized gaat vooral over 'zijn wie je wilt zijn'. Wij vinden het belangrijk dat je durft uit te komen voor wie je bent, doe lekker gek en wees niet bang om 'anders' te zijn dan de rest!"

Primeur
De eerste single & videoclip is een feit. En Girlscene heeft de primeur! Volgens de meiden is de song voor alle leeftijden en vooral herkenbaar door de mix van oude en nieuwe invloeden en dat laatste laten de dames ook duidelijk terugkomen in hun kleding en haarstijl. Renee heeft gekozen voor een knalroze look, terwijl Robin is gegaan voor blauwe lokken. De kleding is speciaal voor hen ontworpen en hiermee laten ze echt hun eigen stijl zien. De gedachte achter de track komt ook weer op hun boodschap neer: "Vergeet alle ellende even en vanavond zullen we dansen tot we erbij neervallen!". Oftewel: wat iedereen ook zegt en/of vindt, je kunt maar beter je eigen feestje maken!"

Klik op de video om 'Dance Until We Die' te luisteren en bekijken: 

Watch on YouTube

Wat vind jij van MesMerized's 'Dance Until We Die': hot or not? 

Volg MesMerized op Twitter, Instagram & Facebook

Must reads 👀