News

Hilary Duff steelt Kylie Jenner’s look

Hilary Duff's blonde lokken zijn so yesterday! De actrice vond het tijd voor iets anders en onderging een drastische make-over. Hilary nam plaats in de kappersstoel en verliet de salon met blauw haar. De haarkleur doet ons verdacht veel denken aan het kapsel dat Kylie Jenner een tijdje geleden rockte… 

Ooit een opvallende haarkleur gewild, maar is het er nooit van gekomen? Hilary Duff heeft het gewoon gedaan. De actrice maakte een afspraak bij de kapper om zich een blauw kapsel aan te laten meten. Hilary heeft nog niet zo lang geleden de scheidingspapieren van haar huwelijk met Mike Comrie ingediend, misschien dat ze het daarom tijd vond voor iets nieuws? 

Anyways, Hilary moest natuurlijk meteen een foto van haar nieuwe look delen. Het is nog niet zeker of de blauwe verf permanent is of dat je het eruit kan wassen, maar wij vinden dat het haar geweldig staat!

Met haar nieuwe hairdo lijkt Hilary als twee druppels water op Kylie Jenner. Ook al heeft de realityster inmiddels geen blauw haar meer, blijft het toch een look waarbij je meteen aan Kylie denkt. Wij zijn zeker niet de enigen die deze associatie hebben, onder de Instagram-foto van Hilary zijn er talloze reacties van mensen die vinden dat ze Kylie's look rockt. 

Wat vind jij van Hilary's nieuwe hairdo? En wie rockt blauw haar beter: Hilary of Kylie?