Beauty

5 Gala make-up looks

Sommige meiden zoeken een kapper of een schoonheidssalon op om hun gala make-up te laten doen, maar niet iedereen is bereid om geld uit te geven voor hun gala make-up. De dag van je gala ben je al druk genoeg, dus het laatste wat je wilt doen is in de auto onderweg naar je gala nog snel wat make-up aanbrengen. GIrlscene helpt een handje en verzamelt de fijnste tutorials voor jou.

Simpele eyelinerlook

Watch on YouTube
Ben jij sowieso niet echt een make-updrager? Maar wil je met het gala toch iets extra's doen? Ga dan voor een simpele winged eyeliner. Het is niet moeilijk en het ziet er toch bijzonder uit. In de bovenstaande tutorial zie je hoe je op een super makkelijke manier een winged eye kunt maken. Houd altijd een wattenstaafje en wat make-upremover bij de hand, zodat je foutjes gelijk kunt herstellen. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe dik je jouw winged eye wil maken. Wil je nog iets extra's toevoegen? Ga er dan nog eens overheen met een glitter eyeliner. 

Gouden smokey eye   

Watch on YouTube
Deze gouden smokey eye staat perfect als je gouden accesoires draagt, maar als je bruine ogen hebt staat deze look ook erg mooi. Als je veel oogschaduw aanbrengt kan er ook veel oogschaduw onder je ogen vallen die later gaat vlekken. Dit kun je voorkomen door onder je ogen extra veel huidkleurige poeder aan te brengen. Dit poeder kun je later met een kwastje losjes afvegen samen met de 'gevallen' oogschaduw. Hierdoor blijft er geen oogschaduw achter op je wangen. 

Klassieke rode lippen en donkere ogen

Watch on YouTube
Wil jij een klassieke look creëren? Kies dan voor een rode lippenstift die bij jou past en draag hierbij een donkere ooglook. Om jouw ogen nog sprekender te maken kun je nepwimpers dragen. Wil je het iets minder heftig maken? Laat dan de onderkant van je ogen met rust, draag hier helemaal niets behalve een wit oogpotlood op je waterrand. 

Dramatic met glitters

Watch on YouTube
Als jij een simpele jurk draagt naar het gala en juist iets extra's met je make-up wilt doen, is dit de geschikte tutorial voor jou. Je kunt bij deze look beter geen opvallende lippenstift zoals rood dragen, maar houd het rustig zodat je gezicht niet te druk wordt. Ook kun je bij deze look beter geen oorbellen dragen om dezelfde reden. 

Natuurlijke make-up

Watch on YouTube
Is jouw jurk al opvallend genoeg? Of wil je liever geen heftige make-up dragen? Kies dan voor deze natuurlijke look. Lauren heeft er nog nepwimpers aan toegevoegd, maar als je het zo natuurlijk mogelijk wilt houden kun je beter geen nepwimpers dragen. Draag jij gouden accessoires? Kies dan voor bruintinten. Als je zilveren accessoires draagt kun je net zoals Lauren beter voor zilver- en rozetinten kiezen.

Gala make up tips:
Oefen jouw look van tevoren, zo voorkom je verrassingen.
Draag je nepwimpers? Neem dan een emergency setje mee naar het gala.
Neem altijd wat extra make-up mee zodat je altijd nog een beetje kunt bijwerken.
Draag een primer onder je make-up en oogschaduw, hierdoor blijft alles langer zitten.
Neem een make-up doekje mee, als je eyeliner een beetje uitloopt kun je het altijd nog bijwerken.

Weet jij al wat voor make up je gaat dragen tijdens jouw gala?

Must reads 👀