Winnen

Win: een iPhone 6 + eigen ontworpen smartphonehoesje

[AFGELOPEN] Onze smartphone gaat overal mee naartoe. Logisch dus dat we 'm van een leuk jasje voorzien. En het is nog veel leuker als je jouw smartphone in een hoesje steekt dat je zelf hebt ontworpen! Een quote, een eigen tekening… wat je maar wil! Ontwerp een uniek smartphonehoesje en maak kans op zowel je eigen oplage hoesjes als een gloednieuwe iPhone 6 via Smartphonehoesjes.nl!

Een smartphonehoesje in een kleurtje of met glitter is leuk, maar hoe cool is het als je jouw smartphone in jouw eigen ontworpen hoesje kunt steken? Dat kan werkelijkheid worden, want Smartphonehoesjes.nl organiseert een ontwerpwedstrijd waarbij je jouw ontwerp kunt insturen.

De hoofdprijs
Laat de creabea in je los, het meest creatieve ontwerp maakt tenslotte de meeste kans om te winnen! En winnen wil je, want de winnares wint een eigen oplage hoesjes en een gloednieuwe iPhone 6, met daaromheen -uiteraard- je eigen ontworpen hoesje. 

De wedstrijd
Je kunt je ontwerp tot en met 12 april insturen. Daarna is het tijd om te stemmen en likes te verzamelen. Dit kan van 13 tot 30 april. In mei maakt Smartphonehoesjes.nl bekend welke drie ontwerpen worden geproduceerd voor verkoop in de webshop. Het ontwerp wordt gemaakt voor populaire smartphones. Zodra de drie laatste designs bekend zijn, begint de strijd pas echt! Degene van wie als eerst 100 hoesjes zijn verkocht via Smartphonehoesjes.nl, wint de hoofdprijs! 

Meedoen
Zie jij het wel zitten om aan het ontwerpen te slaan? Meedoen is heel makkelijk. Via de handige ontwerptool kun je precies zien hoe jouw ontwerp eruit zal zien op het aangegeven hoesje. Lees hier meer over de ontwerpwedstrijd. Het zou zomaar kunnen dat je over een tijdje rondloopt met een gloednieuwe iPhone 6 met jouw eigen ontworpen hoesje. Maar dat is nog niet alles, anderen lopen ook rond met jouw design. Hoe cool is dat! 

Wil je niet ontwerpen, maar ben je wel op zoek naar een leuk hoesje voor je smartphone? Op Smartphonehoesjes.nl hebben ze er genoeg, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de hoesjes voor de Huawei Ascend G750

Klik hier om mee te doen met de ontwerpwedstrijd